Paine de casa neframantata

de Sidy in Piine, 3 Oct 2012 | 18292 vizualizari

COMENTARII (32)

ANNA_46 1

03.10.2012, 21:57

Foarte buna reteta

RuxyRux 1

04.10.2012, 20:01

O minunatie de painica!

gabriella221184 1

05.08.2013, 18:17

drojdia proaspata nu e buna,numai aia uscata?

Sidy 1

06.08.2013, 08:21

Nu spun ca nu este buna, dar...eu am mai avut uneori nereusite din cauza ei.....

valyna 1

22.08.2013, 19:18

Mi s-a inacrit aluatul de ce? in camera nu e foarte cald

diaconta 1

22.08.2013, 19:44

Valyna si eu am facut dar am tinut-o la frigider pana a doua zi.Acum e foarte cald si nici painea nu sta prea mult.Imi pare rau ca nu ti-a reusit

Sidy 1

23.08.2013, 08:02

Valyna...cred ca a fost prea cald !
Zau ca-mi pare rau...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu branza de burduf, ceapa rosie, chimen si susan by Alex Teacher