Paine de casa

de anisoara in Piine, 28 Feb 2010 | 47228 vizualizari

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 08:04

buna ideea cu aceasta forma................bina arata

anisoara 1

03.03.2010, 13:49

Sunt de acord, si nu trebuie unsa. Si timpul de coacere este mai mic. Si nu se lipeste nimic in ele,si le speli foarte usor. De la inceput trebuie putina deprindere cu ele peurma este o placere sa coci in ele. Numai daca nu sunt forme cumparate de prin China.

Bucataras Medi 1

02.04.2010, 23:34

PASTE FERICIT!

gaby_duceag 1

06.04.2010, 10:01

Anisoara,imi lipsesti pe site.Hristos a inviat!sper ca esti bine

bita 1

06.04.2010, 10:12

foarte bine arata

DanMonica 1

15.03.2012, 12:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle cu branza