Pain perdu

de Julie in Dulciuri, 17 Iun 2010 | 9104 vizualizari

COMENTARII (12)

Sylvia 1

17.06.2010, 11:10

Julie excelenta reteta ta, nota maxima. Aici in Franta sunt retete speciale si pentru painea din care se face aceasta "pain perdu" cu arome puternice in ea de la ghimbir la scortisoara si cuisoare .

Julie 1

17.06.2010, 11:16

Multumesc mult Sylvia Imi plac mult retetele frantuzesti , mai ales cele prezentate de Laura Calder!

Roxana 1

17.06.2010, 11:17

hmmmmmmie imi place sarata mai fac dar rareori ca iese prea uleioasa.asta cu inghe tare buna tre sa fie

Julie 1

17.06.2010, 11:22

Roxana : Pentru a nu iesi uleioase, friganelele le putem praji in foarte putin unt intr-o tigaie neaderenta si le lasam apoi sa se scurga bine pe servete de hartie.

Rocsi 1

17.06.2010, 11:25

mama cat de bine iesi

silvi0ara 1

17.06.2010, 11:25

Minunat,si mie imi plac mult retetele ei.

Sylvia 1

17.06.2010, 11:29

Tare mult imi place desertul asta , super ca ai pus reteta. Eu nu prea il fac ca la mofturosii mei nu le place asa ca imi fac mai rar numai mie, e minunat

ionix 1

17.06.2010, 11:47

aaaaaaaaaaaaaaaaahhhh... o sa fac si yo

Dana Cristea - pusikmea 1

17.06.2010, 17:55

julie, Laura Calder e tipa de pe euforia??? daca e ea, imi place tare mult cum gateste, face retete f simple dar cu un efect deosebit

nadina73 1

17.06.2010, 18:17

ce combinatie perfecta 5 furcu

Julie 1

17.06.2010, 18:35

Da, Laura Calder este cea care prezinta "Sa gatim frantuzeste". Si da! are niste retete grozave!
Multumesc mult de furculite!

mena29 1

18.06.2010, 00:19

5 furculite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "Tutti Frutti"