Paella de pui

de Angelina_Elena in Mancaruri cu carne, 11 Aug 2012 | 16222 vizualizari

COMENTARII (37)

Bunica 1

14.08.2012, 23:57

cata culoareeee!

Angelina_Elena 1

16.08.2012, 16:02

Vladimir,Sim0

Angelina_Elena 1

16.08.2012, 16:06

Mitinita,Bunica va multumesc frumos!

mena29 1

02.09.2012, 15:59

Ce bine arata!

Angelina_Elena 1

02.09.2012, 16:11

multumesc Mena!

Andreea_Mario 1

20.09.2012, 18:24

din pacate sunt bucatareasa de 6 ani dar sa se lase 30 minutos la cuptor nu am mai auzit nciodata prezentarea e buna dar dupa cum se vede orezul e prea facut se aseamna cu pilaful romanesc am sa pun eu azii poze cu toate ing care le contine paella Valenciana

Angelina_Elena 1

20.09.2012, 18:57

Andreea, fiecare face mancarea dupa bunul plac...eu nu am spus ca este 100% autentica, si mi-e una nu imi place orezul fiert "al dente" ca si pastele!
Poti sa pui poze daca doresti, pe mine nu ma incurca cu absolut nimic! Eu stiu ca paella valenciana se face cu creveti,scoici iar noi nu ne dam in vant dupa fructele de mare!

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 22:15

interesanta reteta

mihaelar63 1

27.11.2013, 15:26

Minunata reteta Si prezentarea de exceptie

Alexandra Burz 1

04.02.2014, 00:32

Giana 1

23.10.2014, 09:02

Merita incercat

adry88 1

30.03.2015, 21:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos picant de rosii