Oua de prepelita cu sos de branza si sunca

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2012 | 4274 vizualizari

COMENTARII (11)

laura_n 1

13.09.2012, 21:37

demential sos

MotanLaOale 1

13.09.2012, 21:43

adry88 1

13.09.2012, 21:57

deci la tine sau mutat prepelitele si fac oua de la noi numai ajunge?

Rocsi 1

13.09.2012, 21:58

Tare bune or mai fi!

Bya Ralu 1

13.09.2012, 22:00

ce bunatate!

Panacris 1

13.09.2012, 22:48

Eduard_09, am acihiztionat 100 de oua de prepelite, cum am mai spus zilele trecute, si trebuie consumate, ca/i pacat de ele

alinutzika 1

13.09.2012, 23:25

mamaieelena 1

14.09.2012, 10:43

elucubratiiculinare 1

14.09.2012, 16:57

sună bine

iry-gabriela 1

14.09.2012, 18:27

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati