Oua de prepelita cu sos de branza si sunca

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2012 | 4104 vizualizari

COMENTARII (11)

laura_n 1

13.09.2012, 21:37

demential sos

MotanLaOale 1

13.09.2012, 21:43

adry88 1

13.09.2012, 21:57

deci la tine sau mutat prepelitele si fac oua de la noi numai ajunge?

Rocsi 1

13.09.2012, 21:58

Tare bune or mai fi!

Bya Ralu 1

13.09.2012, 22:00

ce bunatate!

Panacris 1

13.09.2012, 22:48

Eduard_09, am acihiztionat 100 de oua de prepelite, cum am mai spus zilele trecute, si trebuie consumate, ca/i pacat de ele

alinutzika 1

13.09.2012, 23:25

mamaieelena 1

14.09.2012, 10:43

elucubratiiculinare 1

14.09.2012, 16:57

sună bine

iry-gabriela 1

14.09.2012, 18:27

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu sos alb la cuptor