Oua de prepelita cu sos de branza si sunca

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2012 | 4381 vizualizari

COMENTARII (11)

laura_n 1

13.09.2012, 21:37

demential sos

MotanLaOale 1

13.09.2012, 21:43

adry88 1

13.09.2012, 21:57

deci la tine sau mutat prepelitele si fac oua de la noi numai ajunge?

Rocsi 1

13.09.2012, 21:58

Tare bune or mai fi!

Bya Ralu 1

13.09.2012, 22:00

ce bunatate!

Panacris 1

13.09.2012, 22:48

Eduard_09, am acihiztionat 100 de oua de prepelite, cum am mai spus zilele trecute, si trebuie consumate, ca/i pacat de ele

alinutzika 1

13.09.2012, 23:25

mamaieelena 1

14.09.2012, 10:43

elucubratiiculinare 1

14.09.2012, 16:57

sună bine

iry-gabriela 1

14.09.2012, 18:27

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval