Negrese de post

de Lore in Prajituri, 18 Mar 2011 | 11188 vizualizari

COMENTARII (17)

Lau 1

18.03.2011, 13:45

bine ai venit printre noi arata superb

cismaru_nicoleta 1

18.03.2011, 13:56

wow...da ce bine arata...

mirela0911 1

18.03.2011, 15:10

arata bine si la gust cred ca e tare buna

Dya Daniela Andrei 1

18.03.2011, 15:16

buuuune!

aziz 1

18.03.2011, 16:44

MotanLaOale 1

18.03.2011, 16:57

zaharia_mihaela2005 1

18.03.2011, 17:39

Rocsi 1

18.03.2011, 17:53

negresa cu mere?hmmmm buna o mai fi

mamaieelena 1

18.03.2011, 18:02

elena1988 1

18.03.2011, 23:34

arata ft bine

DIANA B 1

19.03.2011, 08:51

, asta-i negresa de la mama ei

gelena 1

19.03.2011, 12:28

Te rog sa nu te superi dar nu gasesc in reteta cantitatea de faina!

LUK 1

19.03.2011, 14:20

bine ai venit Lore!arata bine praji..poate revii si cu cantitatea de faina.. ..se vede ca e delicioasa

RuxyRux 1

19.03.2011, 15:42

Arata grozav...asteptam si cantitatea de faina...precis ai uitat

kamy 1

20.03.2011, 15:18

bine ai venit

adry88 1

03.06.2011, 10:52

o bunatate

Lore 1

17.06.2011, 17:36

Offf... am uitat faina! Trebuie aproximativ 1 si 1/2 - 2 cani de faina. Ajustati cantitatea de faina in functie de consistenta aluatului. Trebuie sa fie la fel de gros ca un aluat de pandispan. Imi cer scuze de intarziere, m-am prins cu altele...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ananas si fulgi de cocos