Negresa cu bezea, ciocolata si migdale

de Merisor in Prajituri, 27 Sep 2014 | 7471 vizualizari

COMENTARII (46)

Merisor 1

27.09.2014, 20:11

Stiam eu ca la ploaie te gandesti )))))))))))))

Bunica 1

27.09.2014, 20:12

De ce sa zicem noi pentru tine Gabi?)) Aaaaa da,tu esti cumintica site-lui)

Gherca Daniela 1

27.09.2014, 20:17

Cris2711 1

27.09.2014, 20:24

Merisor 1

27.09.2014, 20:30

Crisulina

Merisor 1

27.09.2014, 20:30

Daniela

alilianaa 1

27.09.2014, 20:52

delicioasa..

Adi 1

27.09.2014, 20:53

Foarte buna!

Lia_ 1

27.09.2014, 20:54

Valclaudia 1

27.09.2014, 21:14

tentanta rau umeda asta neagra!

Rocsi 1

27.09.2014, 21:36

Foarte buna negresa...

reisnaor_2006 1

27.09.2014, 21:40

ce bunatate ai adus aici

Merisor 1

27.09.2014, 22:26

Multumesc, dragilor!

mihaelar63 1

27.09.2014, 22:34

Vai Merisor ce titlu ai ales

Merisor 1

27.09.2014, 22:41

Mihaela si tu? )))))

Merisor 1

27.09.2014, 22:43

) Citind acum titlul constat ca trebuie sa-l schimb, zau ca suna aiurea )))))))))))))) "Negresa umeda"
Dar nah, chiar e umeda

RuxyRux 1

28.09.2014, 00:19

Chiar delicioasa...iar culoarea e frumoasa...eu mai pun uneori jumatate jumatate cacao neagra si cacao obisnuita

Merisor 1

28.09.2014, 07:33

Multumesc, Ruxy drag!
Asa am sa fac si eu de acum inainte, ca totusi prea neagra a iesit.

Constelatialeu 1

28.09.2014, 23:25

Ai dus-o la solar de s-a inegrit asa?

Lia_ 1

29.09.2014, 08:09

esti minunata
te citesc cand postezi si RSS

Merisor 1

29.09.2014, 11:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post glazurata