Naut cu legume si carne

de Miha in Pui, 19 Mar 2010 | 6491 vizualizari

COMENTARII (8)

gospodinadecriza 1

20.03.2010, 18:21

Credeam ca nu ai mentionat...stim noi ce! Imi statea pe limba!

gospodinadecriza 1

20.03.2010, 18:22

Chiar imi place cum suna! Fac si eu!

gospodinadecriza 1

20.03.2010, 18:23

Si tine farfuria aia dreapta, ci si pravali, mai fata!

Oana 1

20.03.2010, 20:07

Miha, nu a fiert greu nautul?? arata foarte bine mancarica

Miha 1

21.03.2010, 14:01

GDC, eram eu cazuta pe sub masa de asta a iesit poza stramba.

Miha 1

21.03.2010, 14:02

Multumesc Oana. Nu a fiert greu, vreo 1 jumate cred ca a fiert.

Natalia 1

05.04.2010, 14:15

Nici nu mi-ai zis ca ai facut si tu naut. V-a placut?
Oana, la oala sub presiune fierbe mult mai rapid.

Miha 1

05.04.2010, 15:43

Oana se teme de oala sub presiune.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume- mancare chinezeasca