Adelina, de făcut da, dar de gustat obligatoriu. Acum e drept, e mai bună la iarnă, când dă voscolul, dar cu e pe aici pe la noi, nu ca peste graniţă. Hmmm, să şuiere vântul, să ai ceva slană şi-o murată... .
Meri, apăi pune-l pe Adi să facă, căci după cum am văzut la salata lui, mână are. Şi-apoi merită băută în doi (cel puţin), căci aşa se recomandă, să fie "vorbită". )
Mirela, merită, ai să poţi comenta şi mai mult, am văzut la interviul meu (dar n-am răspuns încă). ) Grade are, cât trebuie, desigur, de aia am zis că trebuie şi-un "pansament" înainte. )
Padre asa ma gandeam si eu ,imi amiteste mult de copilarie si de bunicul meu,doar ca ai mei pregateau tuica ,visinata si capsunata Pe timpul ierni erau mereu apreciate
Noi nu suntem gospodini eu nu am pus nimic pt iarna iar M nu bea deci nu a facut in viata lui o bautura. Dar eu m-as servi cu o murata de la tine pt ca mie imi place si nu imi face nimeni )
Timea, apăi nici eu nu beau decât foarte rar şi foarte puţin, dar am zis că murata asta-i aşa, ca un medicament. Adică nici de tratat nu avem voie să ne tratăm? ) No, facem schimb, trimiţi tu cu curierul ăla de nu mai vine ceva de la cuptor, iar eu trimit murata, că deşi nu frige, te încălzeşte imediat.
Meri, se mai găsesc, erau pe Transfăgărăşan destule, am văzut eu. Îmbinaţi plăcutul cu utilul, plimbarea cu murata, că mintenaş vine iarna, iar la tăiatul porcului, apoi de sărbători iar, merită să ai acolo câţiva litri de "medicament". )
Tulaaai ca a pus Padre reteta nu ne-a amenintat cu amenintarea chiar degeaba ))))))
Mpai inseamna ca io daca am pus visinata (dusa la intalnire spre degustarea doamnelor) am fost mai rabdatoare? )))))
Zic sa scrii o reteta si cu mancare ca dupa murata asta,dupa cum bine ai specificat la instructiuni de utilizare,trebuie si ceva mancare ))
Claudia, apăi cum să nu fac, că şi voi mă serviţi pe mine. Facem schim de poze, căci numai aşa poţi garanta o gastrită bună, poftind la meniuri. )) Unde prin zonă? Că noi fi pe-aci, pe lângă noi, şi nu dai semnal, ha?
Die, apăi ştii că-s om serios, nu doar nevinovat, dacă am promis, am promis. Ai văzut, am pus şi interviul, pe care l-aş mai pune, că nu l-a văzut toată lumea, cred. )))) Nu ştiu de vişinata ta, n-am văzut, n-am mirosit, n-am gustat, nu ştiu nimic.
unde altundeva decat in fata pozei cu paharul plin,Padre!?! Si ca sa fiu sincera pana la final trebuie sa-ti spun ca am luat o gura de capsunata ca prea mi-ai facut pofta cu reteta asta..... ca-mi vine sa mai fac un drum de Balea sa culeg murele de care amintesti (si pe care eu saptamana trecuta le-am trecut cu vederea din cauza peisajelor mirifice )
Claudia, şi eu le-am trecut cu vederea, că la mine urata deja era aproape gata, că am avut mure în curte. Şi apoi, dacă ai căpşunată, tot ai un atu, adică mult mai mult decât cei care acum, de poftă, se vor fi dus la chiuvetă. ))))
Ce reteta complicata! Nu tu faina, nu tu drojdie, nu albusuri batute spuma si zahar imprastiat prin bucatarie, nu munca (prea multa ) inainte, in timpul si...dupa ...Adevarata reteta, cu grade, nu coapta la grade. Felicitari si degustare buna !!!
Costinela, eu aşa m-am făcut cunoscut în lumea asta, cu reţete care practic se fac singure. ))) Mai mult, se pare că simplitatea lor atrage comentarii, deşi, sincer, nu ştiu dacă reţeta în sine ori nebucătarul, căci la mine mai mult sunt vorbe decât ingrediente. )))) Te aşteptăm şi pe tine cu reţete adevărate, nu aşa ca mine, din astea care durează o lună.