Mancare de praz cu pui si masline

de Brindusa in Pui, 12 Noi 2011 | 14937 vizualizari

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

12.11.2011, 19:54

fiind prima primesc si eu cv . foarte buna

danakarin 1

12.11.2011, 19:57

Parca mi-ai citit gindurile draga Brindusa !! De citeva zile ma tot gindesc la o reteta din Sanda Marin, cu praz, masline si suc de rosii. Dar ceea ce ai facut tu aici, cu pui si cu vin mi se pare si mai bun ! am sa salvez reteta neaparat.

danakarin 1

12.11.2011, 20:00

Da, ai dreptate, ne amuzam de oltenii care mainica praz. De fapt e foarte bun !!
A trebuit sa vin in Germania sa-l descoar. Acuma il folosesc frecvent.

Brindusa 1

12.11.2011, 20:02

danakarin, fa reteta asta si n-o sa-ti para rau. Noua ne place tare tare mult.

Cat despre praz, mai bine mai tarziu decat niciodata . Pacat ca aici nu se gaseste in tot timpul anului, ca noi am manca mereu

Bunica 1

12.11.2011, 20:07

Prazul da un gust aparte preparatelor......Mancarea de praz cu masline este delicioasa !

danakarin 1

12.11.2011, 20:12

Imi place ca suntem de aceeasi parere !!

MotanLaOale 1

12.11.2011, 20:13

bun bun

Rocsi 1

12.11.2011, 20:31

Lau 1

12.11.2011, 21:03

bun

MIUTA 1

13.11.2011, 18:54

Foarte gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac