Lipie cu galbiori

de Miha in Pizza, 4 Oct 2010 | 9434 vizualizari

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

07.10.2010, 08:11

miha pot sa te intreb ce fel de cascaval ai folosit? imi place cum s-a topit, eu de obicei iau Dalia.

Miha 1

07.10.2010, 10:09

Cine mai doreste? Cine mai pofteste? Ca sa stiu cate portii sa mai fac...

Miha 1

07.10.2010, 10:12

Eu cumpar de la Hochland sau Bobalna de la Napolact. Amandoua ne plac la fel de mult.

babi5 1

01.08.2013, 19:03

Valclaudia 1

01.05.2014, 08:22

vaaai, cum arata! N-am galbiori, dar am pleurotus! Acus cobor sa framant aluatul Sarumana Miha!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta pizza