Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 7397 vizualizari

COMENTARII (16)

Mutulica 1

11.03.2012, 13:38

Mitinita , unde gasim pasta aia de ardei iute , care am inteles ca este nelipsita din bucataria coreeana si ca are si proprietati terapeutice ?

Mitinita 1

11.03.2012, 13:50

cred ca la asta te referi :http://www.koreanfood.ro/magazin/condimente.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=79&category_id=6 . E adevarat,e indispensabila bucatariei coreene,dar chiar nu stiam si de proprietatile terapeutice.

MotanLaOale 1

11.03.2012, 14:09

trebuie sa fie buna

Mitinita 1

11.03.2012, 14:13

motanel la kimchi

mirela0911 1

11.03.2012, 14:21

Ce bine arata!

Adinuta 1

11.03.2012, 14:23

stai ca asta e asa semi-vegetarian zic semi ca vad ceva sos de peste. si pestele imi place e perrrfecta pentru mine

Mitinita 1

11.03.2012, 14:30

adinuta,optional,asa ca poti sa-l faci full vegetarian...eu am mai avut putin pe fundul sticlei

Dana_Retetegg 1

11.03.2012, 15:13

VERONICA2607 1

11.03.2012, 15:45

ce bun e

mena29 1

11.03.2012, 16:16

Arata foarte bine si cred ca-i si foarte bun kimchi asta

Bya Ralu 1

11.03.2012, 16:34

yammy yammy ce bine arata

Lau 1

11.03.2012, 16:36

arata bine

Aurelia 07_07 1

11.03.2012, 19:15

MIUTA 1

11.03.2012, 19:53

Foarte bun

Laly 1

11.03.2012, 21:34

Ce bunatate,vin la masa

jolygina 1

12.03.2012, 01:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de morcovi caramelizati in vin