Kafta

de Oana in Oaie, 11 Ian 2010 | 16318 vizualizari

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

11.01.2010, 01:47

-minunata alternativa la vesnicii mititei, nu am folosit niciodata scortisoara in preparate de carne .
-acum sunt pregatita
-ai pus carnea la rece dupa ce ai modelat-o ?
-

Oana 1

11.01.2010, 02:19

Mihaela, nici eu nu am mai folosit , dar te asigur ca e tare buna . Da, am lasat carnea la rece peste noapte, in frigider, m scris si in reteta

ionix 1

11.01.2010, 09:45

se face si cu carnita de vacuta sau mixta, intre vaca si berbecut... foarte bune pe gratar

Oana 1

11.01.2010, 11:16

Da, Ionix, faci cum iti place. tare buna a fost carnea de berbecut, nu se simtea absolut deloc gust/miros de oaie, delicioasa

rivka 1

11.01.2010, 11:56

bune, eu recunosc le cumpar direct facute, sincer imi plac mult mai mult micii romanesti dar si astea sunt bunute...seamana mai mult cu hamburgerii la gust, sau cu chiftelele.
foarte fain ai facut totul.

Oana 1

11.01.2010, 12:16

Multumesc

ramo_cata 1

11.01.2010, 17:18

nu ma omor dupa berbecutz dar cred ca-s tare bune

ionix 1

11.01.2010, 18:52

asa-i asa-i... mai putin porc hehe stiuuuu, si eu urasc mirosul de oaie bla bla... dar daca cumperi carnita de berbecut e super... eu de obicei cumpar de la arabi direct la fel e si cu pastrama, cea de berbecut e dementiala

cccris 1

15.02.2010, 19:39

grecii mai folosesc scortisoara in sosurile cu carne. bun

ANCA 1

15.02.2010, 19:55

nu mai vorbesc cu tine!

Oana 1

16.02.2010, 11:28

De ce, fata, nu mai vorbesti?

adry88 1

10.05.2011, 15:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere