Irish soda bread

de Rocsi in Piine, 15 Iul 2012 | 3687 vizualizari

COMENTARII (44)

Bucataras Medi 1

15.07.2012, 11:24

am sosit.

Zamfira 1

15.07.2012, 11:28

oau...ce bunatate...

iry-gabriela 1

15.07.2012, 11:29

si eu.........

Poliana 1

15.07.2012, 11:42

E foarte buna painica asta!

Ina 1

15.07.2012, 12:03

madi_marin 1

15.07.2012, 12:08

rocsi...ma bucur ca ti-a placut painica.... eu am avut mari emotii cu bicarbonatu, ca trebuie pus putin, altfel are un gust neplacut...

Angelina_Elena 1

15.07.2012, 12:09

ce painica minunata!

DIANA B 1

15.07.2012, 12:18

Gospodino , poti sa te mariti ...

Rocsi 1

15.07.2012, 12:24

Medi draga!

Rocsi 1

15.07.2012, 12:25

Ma bucur ca iti place Zamfira

Rocsi 1

15.07.2012, 12:25

Multumesc Iri

Rocsi 1

15.07.2012, 12:25

Poliana

Rocsi 1

15.07.2012, 12:25

Ina!

Rocsi 1

15.07.2012, 12:26

Madi multumesc mult pentru reteta.Da, daca scapi mai mult are miros neplacut..Dar anm pus mai putin si nu am dat gres!

Rocsi 1

15.07.2012, 12:27

Multumesc Daria!

Rocsi 1

15.07.2012, 12:27

Diana multumesc mult.Lasa ca toate vor veni la timpul lor!

T I M E A 1

15.07.2012, 12:41

faina paine si buna

Cristi Roman 1

15.07.2012, 13:13

Fain . Insa sa incerci data viitoare sa faci painea asta si cu faina integrala, eu nu am vazut deloc astfel de paine in Irlanda. Am vazut ca oamenii din Romania fac retete de paine irlandeza probabil dupa retete americane, insa traditional in Irlanda nu ai sa vezi niciodata Irish soda bread alba.

Cristi Roman 1

15.07.2012, 13:23

Uite o reteta 100% traditionala a unei paini pe care o s-o gasesti in toate pietele, micile magazine, marile magazine, casele irlandezilor. Pt o paine mare: 350 grame faina integrala / 350 grame faina alba / o lingurita bicarbonat / 350 ml LAPTE BATUT (niciodata iaurt) / o lingurita sare / un ou / o lingurita miere. Cuptor incins la 200 grade. Pasul 1 - amesteca intr-un vas cele doua tipuri de faina cu sarea si cu bicarbonatul; 2 - amesteca in alt vas laptele batut cu oul si cu mierea apoi toarna acest amestec peste faina; 3 - framanta bine, daca coca nu e prea moale mai adauga putin lapte batut; 4 - pune coca in vasul de copt, in cuptor si tine-l cam 40-50 minute; poti presara fulgi de ovaz la suprafata; 5 - painea e coapta in momentul in care, daca ciocanesti fundul vasului de copt, suna a gol. Asta e adevarata Irish Soda Bread .

diaconta 1

15.07.2012, 13:28

va admir pe voi ca faceti "aluaturi" eu nu ma pricep la astea

Bya Ralu 1

15.07.2012, 14:23

MotanLaOale 1

15.07.2012, 14:39

buna buna

gaby_duceag 1

15.07.2012, 17:01

hărnicuţo!

Lau 1

15.07.2012, 17:11

am vazut si pe blog

mamaieelena 1

15.07.2012, 18:42

buna la o felie vin si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu iaurt