Iepure la cuptor cu sos de bere

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2010 | 25155 vizualizari

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

28.01.2010, 13:09

e foarte bun...as manca si eu o bucatica

Sylvia 1

28.01.2010, 22:23

Cu mare drag iti ofer o portie, asa macar virtuala

Teo 1

28.01.2010, 23:05

Silvia,ai timp sa prinzi si iepuri?cat priveste friptura imi lasa gura apa!

Sylvia 1

01.02.2010, 00:34

Hahaha in Franta se consuma destul de mult iepure, au zeci de retete , sa nu mai vb de specii de zburatoare caunele habar nu aveam ce sunt.... Este foarte buna carnea, este iepude de crescatorie si e fraged, cel salbatic e mai complicat de pregatit.

silvi0ara 1

22.02.2010, 20:54

Minunat.

Sylvia 1

22.02.2010, 21:02

Multumesc.

kukibella 1

25.03.2011, 00:19

Bunica 1

30.01.2014, 09:43

Cat de mult imi place carnea de iepure de casa!Minunata friptura,draga mea!

Sylvia 1

30.01.2014, 23:45

vai ce urata si neclara e poza asta erau printre primele mele postari cu nepricepere la pozat dar carnea a fost f buna, multumesc bunica ca ai vazut reteta dincolo de poza te pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi