Honkey-ponkey

de ionela2682 in Dulciuri, 24 Feb 2012 | 4173 vizualizari

COMENTARII (34)

Panacris 1

24.02.2012, 18:18

Interesant! Dar de ce era nevoie de bicarbonat?

ionela2682 1

24.02.2012, 18:21

Pentru a se forma spuma!

ionela2682 1

24.02.2012, 18:21

Lau 1

24.02.2012, 18:33

trebuie sa fie bune

alldaycooking 1

24.02.2012, 19:06

interesanta reteta! ce consistenta au?

ionela2682 1

24.02.2012, 19:16

O spuma tare!

ionela2682 1

24.02.2012, 19:16

Zhar ars aerat!

Mitinita 1

24.02.2012, 19:24

interesant

alldaycooking 1

24.02.2012, 19:25

deci nu la fel de tare ca si zaharul ars si e mai usor de papat banuiesc.

ionela2682 1

24.02.2012, 19:47

AA ..nu ,nu e tare e aerat si se topeste pur si simplu in gura!Nigella le-a preparat simple dar eu am vrut sa le adaug o aroma ceva..

alldaycooking 1

24.02.2012, 19:53

suna foarte bine! As incerca cu fructoza.

ionela2682 1

24.02.2012, 19:55

Am incercat si eu sa topesc ,caramelizez fructoza si nu merge ..se transforma in sirop incolor!

alldaycooking 1

24.02.2012, 20:02

da, asa mi s-a intamplat si mie, ramane incolora.

ionela2682 1

24.02.2012, 20:07

Poti incerca cu o cantitate mica ..vezi ce iese!

alldaycooking 1

24.02.2012, 20:18

iti spun cum a iesit.

Ina 1

24.02.2012, 20:28

ce-as rotai cateva, acum...

Angelina_Elena 1

24.02.2012, 20:32

imi place cum arata!

Bya Ralu 1

24.02.2012, 20:50

tare numele

Denissa 1

24.02.2012, 21:35

am vazut si eu reteta astazi , e tare buna cu nuci

mena29 1

24.02.2012, 21:48

Rocsi 1

24.02.2012, 22:17

ce-mi placeeee

diaconta 1

24.02.2012, 22:31

ce fainute's

RuxyRux 1

24.02.2012, 22:52

Vai ce dragut si ce buun...pare o turta dulce cu nuci...deliciu!!! Ce gust are?

oana_pisicutza16 1

25.02.2012, 01:13

interesant

mamaieelena 1

25.02.2012, 09:00

bun

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Paleuri - fursecuri cu crema