Gougeres-gogosele cu branza

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2013 | 6378 vizualizari

COMENTARII (17)

diaconta 1

12.04.2013, 19:06

foarte bune

simona72 1

12.04.2013, 19:10

minunate, bravo Mariana!!!

marianascarlat 1

12.04.2013, 19:12

Portia asta e micuta si s-au topit imediat. Sa cerut suplimentare!

RoXx 1

12.04.2013, 19:17

babi5 1

12.04.2013, 19:46

marianascarlat 1

12.04.2013, 20:15

Multumesc!

Bunica 1

12.04.2013, 20:16

Aluatul este asemanator ce cel de ecler

marianascarlat 1

12.04.2013, 21:01

Asa e! E un aluat oparit!

Dea_Dea 1

12.04.2013, 21:50

marianascarlat 1

12.04.2013, 21:53

deyutzky 1

12.04.2013, 22:21

marianascarlat 1

12.04.2013, 22:34

Rocsi 1

13.04.2013, 21:24

Ce bune..Ma bucur ca te-am vazut in poze de la intalnirea bucatarasilor

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:20

marianascarlat 1

14.04.2013, 00:58

Multumesc!

Sim0na 1

15.04.2013, 13:44

bune or fi

marianascarlat 1

15.04.2013, 16:03

Foarte bune! Data viitoare le umplu cu o crema de branza sau peste, ceva sau cu icre!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]