Gogosele pufoase umplute cu gem

de Toamna07 in Prajituri, 19 Sep 2012 | 6133 vizualizari

COMENTARII (26)

Steffy 1

24.01.2014, 19:58

Tocmai am incercat reteta ta, dar din pacate nu iese. Adica ai pus cantitatea de faina mult mai mica decat ar trebui.
Era foarte mult lichid, normal ca nu avea cum sa se faca o coca. Am pus aproape 1 kg de faina si abia mi s-a facut coca sa o pot pune la dospit (noroc ca am pus 14 g de drojdie). Asa ca, daca puneti retete pe site, incercati-le, va rog, nu doar le copiati din alta parte ca uite asa dam noi gres.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]