Gnocchi

de JustLoveCookin in Paste, 9 Noi 2010 | 7167 vizualizari

COMENTARII (19)

lacrimioara 1

09.11.2010, 13:36

interesant o sa o probez si eu 5 furcu de la mine

Rocsi 1

09.11.2010, 13:37

interesant..nu am papat niciodata

epurasha2bb 1

09.11.2010, 13:41

eu am papat sunt buni! si imi place imaginea!5f!

luminita20_2006 1

09.11.2010, 13:46

interesant

gugugh 1

09.11.2010, 13:48

cred ca am sa incerc si eu reteta ta, am mancat in franta cu un sos bun de branza

LeBlogPiquant 1

09.11.2010, 14:10

Si mie imi plac foarte mult.. eu ii fac cu sos de rucola si unt
O sa incerc si cu sos bolognez

mamaieelena 1

09.11.2010, 14:10

arata bine si nu sunta rai deloc cred ca am sa-i incerc

divainbucatarie 1

09.11.2010, 14:41

La Ancuta 1

09.11.2010, 15:27

silvi0ara 1

09.11.2010, 15:52

Adinacarla 1

09.11.2010, 17:35

foarte frumosam sa incerc si eu

lia maria 1

09.11.2010, 17:44

Bine ai venit in gasca noastra iar ce ai facut tu aici cred ca sunt tare buni

mihaelar63 1

09.11.2010, 18:03

Suflu nou pe bucataras ,, bine ai venit !!!'' imi place ce si cum ai gatit dar prezentarea e super Ai idee dacAies bine si fara ou pentru perioada postului ?

JustLoveCookin 1

10.11.2010, 01:18

Wooow ce primire calduroasa!!! Voi chiar formati o echipa super cool...Si ma bucur ca m-am alaturat voua.Multumesc mult pentru comentarii si aprecieri,inseamna mult pentru mine.

JustLoveCookin 1

10.11.2010, 01:20

Lia,bine v-am gasit !! Si da, sunt extraordinar de buni...Facuti in casa si cu un ragù bun,te apropii de rai mancandu-i.

JustLoveCookin 1

10.11.2010, 01:44

@mihaelar63 : Multumesc mult pentru caldurosul bun venit si pentru ideea de articol pe care tocmai mi-ai dat-o.De fapt e preferabil ca gnocchi sa aiba un gust fin de cartof si cu cat mai lejeri cu atat mai bine.Sunt chiar mai buni fara oua,pentru asta insa trebuie sa eliminam factorul umiditate din cartof,deci sa il coacem pe aburi sau in cuptor,sau daca ii fierbem,sa o facem cu cateva ore inainte de a-i folosi.Iar al doilea punct sensibil ar fi tipul cartofilor.Nu e bine sa folosim cartofi noi,ci vechi,cu coaja rosie sau galbeni fainosi.Cu astea doua tips-uri iti vor iesi niste gnocchi absolut divini,cu un gust fin si foarte lejeri. Pupici si mulltumesc inca o data pentru aceasta primire !

gaby_duceag 1

10.11.2010, 13:14

bun venit!ce de retete bune si apetisante!!!

JustLoveCookin 1

10.11.2010, 17:18

Bun gasit ! La mai multe retete,ca ma deranjeaza tare eticheta de incepator cred ca le-ati facut anumea

Cris2711 1

12.03.2011, 14:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos Ragu