Fripturica de pui

de luminita20_2006 in Pui, 25 Oct 2009 | 4546 vizualizari

COMENTARII (6)

rivka 1

25.10.2009, 21:45

luminita si eu pun carnea de pui(in afara de fileurile de piept) in apa cu sare cca 1 ora, se zice ca nu e bine dar eu asa am invatat asa facea si bunica si mama si asa fac si eu , isi trage sare puiul si isi lasa sangele in felul asta. deci si gustul acela de mortaciune.

Bucataras 1

25.10.2009, 22:33

prima oara se da la cuptor doar cu putin ulei? se mai pune sare daca puiul a stat in apa cu sare?

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:19

eu nu mai pun sare Bucatars...dar prima oara il pun doar cu un pic de ulei

ramo_cata 1

25.10.2009, 23:53

nu stiam faza cu pusul pulpitelor in apa cu sare..f multe lucruri aflu eu de la bucatarasii mei priceputi

luminita20_2006 1

26.10.2009, 09:53

rivka 1

26.10.2009, 10:14

ramo cata eu nu pun numai pulpitele in apa cu sare ci chiar si puiul intreg daca fac pui intreg la cuptor, isi lasa in felul acesta sangele...vezi sa fie apa rece in orice caz, sare pun destul de multa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]