Fricandou rulat in aluat

de Sidy in Porc, 27 Aug 2011 | 14051 vizualizari

COMENTARII (32)

marianascarlat 1

01.05.2013, 19:47

madi_marin 1

01.05.2013, 20:21

suuuper!

sebirizescu 1

01.05.2013, 20:54

babi5 1

01.05.2013, 20:55

feliciacristea46 1

12.09.2013, 18:09

ce inseamna fricandou ? alta denumire are ?

Sidy 1

13.09.2013, 08:00

FRICANDÓU, fricandouri, s.n. Tranșă groasă de carne, din mușchiul interior al pulpei de vițel....sau porc

electra107 1

03.01.2015, 18:52

Eu am facut din piept de curcan si a iesit delicios. Mai intai am pus rulada de carne putin in tigaie cu un strop de ulei apoi am lasat-o putin sa se raceasca am invelit-o in foietaj si am bagat-o la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet in sos vanatoresc