Eclere

de gyorgy in Prajituri, 3 Feb 2013 | 4156 vizualizari

COMENTARII (10)

gaby_duceag 1

03.02.2013, 23:23

In glazura inmuiem eclerele pana la jumatate apoi le punem pe platou.
eu..le vad glazurate,nu inmuiate

Rocsi 1

03.02.2013, 23:44

Foarte bune!

MotanLaOale 1

03.02.2013, 23:56

diaconta 1

04.02.2013, 09:43

lasa tu Gaby,imagineaza-ti cum le inmoi in glazura si glazura se prelinge incetisor
offfffff cred ca's cam visatoare,ma intorc la cifrele mele

Lau 1

04.02.2013, 10:53

faine

Lorra 1

04.02.2013, 11:31

mamaieelena 1

04.02.2013, 16:58

gyorgy 1

16.03.2013, 17:14

Ma bucur ca va place sunt foarte bune la gust

gyorgy 1

16.03.2013, 17:18

Gaby aveam poza si cu cele inmoiate in ciocolata dar nu am pus, si nu conteaza cum le ornez eu, fiecare face dupa imaginatie sau dupa cum ii place.Nu asta e problema

gaby_duceag 1

16.03.2013, 17:22

OK

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 16.07 la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert choux a la creme cu zmeura