Ecler cu crema de ciocolata

de Doralinda in Dulciuri, 21 Mai 2013 | 17583 vizualizari

COMENTARII (48)

Angelina_Elena 1

21.05.2013, 18:19

Cand o sa mai fac eclere o sa incerc reteta ta!

cristeena20 1

21.05.2013, 18:23

ce buneeeeeeee.....primesc si eu unul??

Doralinda 1

21.05.2013, 18:28

Elena,multumesc ptr incredere! o sa-ti placa!

Doralinda 1

21.05.2013, 18:28

Bineinteles cristeena!

babi5 1

21.05.2013, 18:51

Cris2711 1

21.05.2013, 18:54

ce deliciu de ecler cu cioco

laura_n 1

21.05.2013, 19:02

lasa ca nasc eu si revin la relatii bune cu cioco )

ralu_ca 1

21.05.2013, 19:09

arata foarte bine si sigur delicioase!

Rocsi 1

21.05.2013, 19:20

Preferatele mele. Zilnic as manca

Doralinda 1

21.05.2013, 20:00

Laura!

Doralinda 1

21.05.2013, 20:01

Rocsi, de copil nu m-am "omorat" cu ciocolata, prefer creme de vanilie, dar la mine in casa, parca e un facut, TOTI vor ciocolata, si de cate ori fac altceva, nimeni NU mananca! Asa si eu, prepar cu ciocolata, dar nu mananc!
Multumesc frumos ptr apreciere!

Doralinda 1

21.05.2013, 20:03

Ralu, "juriiu" am pe fetita cea mica! de cate ori am incercat pana acum eclere, le-am aruncat! In schimb pe astea le mananca cu pofta, deci, sa inteleg ca au iesit bune.... multumesc frumos!

Doralinda 1

21.05.2013, 20:04

Crisulina, babi, va multumesc frumos!

mirela0911 1

21.05.2013, 20:09

imi plac ca-s cu cioco!

Doralinda 1

22.05.2013, 00:56

Mirela, eu le prefer cu cafea multumesc frumos!

Gabriela T 1

22.05.2013, 14:31

Eu obisnuiesc sa fac eclere dupa reteta traditionala, dar parca ma atrag ale tale si las urmatoarea runda voi incerca si reteta ta.

Doralinda 1

22.05.2013, 14:59

Gabriela, multumesc de incredere, o sa-ti placa! Nu stiu ce inseamna ptr tine reteta traditionala, dar stiind ca acest desert e unul francez, din acest motiv am zis sa incerc varianta originala, asa cum o mancare asiatica, o voi lua dontr-o carte de bucate scrisa de un asiatic, asa cum cele arabesti la fel, deci ptr mine,asta inseamna reteta traditionala. Am incercat odata un tapas spaniol scris de un bucatar grec, ei bine nu mi-a placut! Ca si cum ai pune un neamt sa faca o tochitura moldoveneasca....te-am zapacit cred, imi cer scuze! Stiu ca retetele le adaptam si noi la gusturile noastre, deci important e sa ne placa noua cum ies, si nu cum e reteta originala! Te pupic!

Geanina87 1

22.05.2013, 15:51

Doralinda 1

22.05.2013, 17:28

Geanina

Gabriela T 1

27.06.2013, 16:21

Doralinda 1

28.06.2013, 08:33

Gabriela

cozmina 1

07.01.2014, 11:09

banuiesc ca ouale trebuie adaugate dupa ce faina cu untul se racesc... asa este?

Doralinda 1

07.01.2014, 12:15

Nu cozmina, nu e nevoie sa se raceasca! Cel putineu nu am asteptat! Am procedat exact cum era scris in reteta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere