Dulceata de cirese

de andreea_angelo in Dulceata / Gem, 16 Iun 2012 | 4235 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

16.06.2012, 23:29

andreea_angelo 1

16.06.2012, 23:34

MS

Bucataras 1

17.06.2012, 08:45

cum se face sterilizarea?

Alinutza80 1

17.06.2012, 11:05

Bya Ralu 1

17.06.2012, 11:24

Geanina87 1

17.06.2012, 11:49

diaconta 1

17.06.2012, 12:22

foarte buna

andreea_angelo 1

17.06.2012, 12:27

am pus capacele la borcane,le-am asezat in tava cu distanta intre ele sa nu fie lipite si le las pana vad ca incepe sa fiarba un pic dulceata,dupa ce am inchis cuptorul las borcanele acolo pana se racesc.

Rocsi 1

17.06.2012, 13:02

Foarte buna!

mamaieelena 1

17.06.2012, 13:47

bun,bun

Lau 1

17.06.2012, 15:59

foarte buna

andreea_angelo 1

17.06.2012, 16:55

multumesc fetelor!!!

gbrlcostache 1

18.06.2012, 13:23

si dulceata de visine , tot asa se face?

andreea_angelo 1

18.06.2012, 22:24

Probabil,nu stiu inca,astept sa se coaca visinile,cred ca trebuie mai mult zahar

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:31

si eu vreau un borcan

andreea_angelo 1

30.06.2012, 21:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]