Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de andreea_angelo in Dulceata / Gem, 16 Iun 2012 | 3358 vizualizari
MotanLaOale 1
andreea_angelo 1
MS
Bucataras 1
cum se face sterilizarea?
Alinutza80 1
Bya Ralu 1
Geanina87 1
diaconta 1
foarte buna
am pus capacele la borcane,le-am asezat in tava cu distanta intre ele sa nu fie lipite si le las pana vad ca incepe sa fiarba un pic dulceata,dupa ce am inchis cuptorul las borcanele acolo pana se racesc.
Rocsi 1
Foarte buna!
mamaieelena 1
bun,bun
Lau 1
multumesc fetelor!!!
gbrlcostache 1
si dulceata de visine , tot asa se face?
Probabil,nu stiu inca,astept sa se coaca visinile,cred ca trebuie mai mult zahar
si eu vreau un borcan
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 21:25
de laura_n 7
ieri la 16:49
ieri la 10:02
pe 17.01 la 16:57
pe 17.01 la 11:04
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
christyansen
MotanLaOale
Thalia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
maryleo 1
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!