Desert Tort "Napoleon"

de anisoara in Torturi, 29 Mai 2010 | 75881 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

29.05.2010, 22:13

Super tort Anisoara. Dar foilea alea ma omoara...atat de multa munca la ele... Cred ca trebuie o completare in reteta, acolo la coacerea foilor.

anisoara 1

29.05.2010, 22:21

Miha de ce spui ca e multa munca la ele? Dupa ce metoda faci aluatul in foi, te-au uitat atent , la metoda ,pe care eu o descriu, este foarte rapida - RASUCIREA ALUATULUI PE UN FACALET DE LEMN, dupa aceia se taie cu cutitul, se imparte in doua , si se suprapune . Trage atentia inca odata la metoda, pe care am descris-o. Foarte, foarte multe aprecieri am avut la acest aluat, ce sa-ti spun daca singura receta are peste 100 000 de vizitari in limba rusa. Nu sunt deacord , ca e mult de lucru, la receta clasica, sunt de acord, la aceasta metoda- NU.

Bunica 1

29.05.2010, 23:20

Miha, reteta de foi este dificila la citit, dar cand te apuci sa o faci , nu ti se mai pare grea, dar trebuie sa o tii la frigider peste noapte. Iese foarte buna daca o faci cu osanza (untura de porc de pe burta) . Poti folosi foile si la alte foietaje de casa.

anisoara 1

29.05.2010, 23:26

Cred , ca trebuie sa descriu recetele mai pe scurt, si atunci o sa para mai usor de preparat. Daca ai sa faci macar odata aceasta receta , si vei simti deosebirea gustului la acest aluat fata de cel procurat din magazine, nu-ti Va lipsi nicioadata din frigider. Intradevar se poate folosi acest foietaj la diferite preparate facute in casa.

nadina73 1

29.05.2010, 23:42

super bine arata felicitari 5 furcu

Dana Cristea - pusikmea 1

30.05.2010, 07:52

arata besteialin legatura cu foile si mie mi se pare greau...da' cumparam si noi gata facute

madi_marin 1

30.05.2010, 08:53

super arata....

Rocsi 1

30.05.2010, 10:55

mama ce as vrea si eu o bucatica

silvi0ara 1

30.05.2010, 11:12

ela 1

30.05.2010, 12:00

ca de obicei,super,Anisoara

lia maria 1

30.05.2010, 14:25

minunat5 furculite

anisoara 1

30.05.2010, 15:07

Va multumesc din suflet pentru furculite, pentru apreciere, si sper sa -l preparati cu timpul. Totodata sper ca voi aparea si eu in lista de bucatarasi.

luminita20_2006 1

06.06.2010, 10:49

bun...bun....sper sa ajung sa fac si eu o data acesta reteta

babi5 1

30.09.2013, 20:56

nico_72 1

30.09.2013, 21:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort Meringue