Desert cu bostan "Soarele"

de anisoara in Dulciuri, 27 Ian 2010 | 9363 vizualizari

COMENTARII (12)

Teo 1

28.01.2010, 22:05

Anisoara ,nu inteleg bine ...primul ingredient

anisoara 1

28.01.2010, 22:51

Teo, la noi se spune bostan , dar la voi poate se spune dovleac , pepene galben. Nu stiu cum. Ma uit la vre-o foto si voi pune-o mine

ela 1

28.01.2010, 23:11

ESTE VORBA DE DOVLEAC,mai TEO

ela 1

28.01.2010, 23:13

dar in reteta Anisoarei se pare ca bostan inseamna pepene galben desi la noi bostan inseamna dovleac

Teo 1

28.01.2010, 23:34

dovleacul e DOVLEAC ,bostan cu pepeni ,e locul unde se cultiva pepeni;daca ma uit mai bine ,vad pepene galben,asa-i?

Teo 1

28.01.2010, 23:35

in zona mea asa se spune;

ela 1

28.01.2010, 23:39

nu,la dovleac i se spune bostan,mie unii imi cer sa le dau seminte de bostan,adica de dovleac cand vin sa cumpere de la magazin

ela 1

28.01.2010, 23:40

imi plac la nebunie aranjamentele Anisoarei,asta da imaginatie

ANCA 1

29.01.2010, 11:41

arata super, si eu stiu ca dovleac=bostan, pepenele e pepene..de pomusoare uscate chiar nu am auzit, ce-or fi?..oricum suna minunat desertul asta!!

anisoara 1

29.01.2010, 22:12

Buna seara la toti! Bostan-dovleac asa se cheama in diferite regiuni , principalul ca am inteles despre ce leguma foarte mare este vorba. Eu am scris in receta , ca se poate prepara din bostan, dar trebuie sa-l prajiti, sau din pepene galben in forma proaspata. La noi la pepene galben se zice zamoc.
Pomusoare uscate sunt la gust ca stafidelede culoare inchisa sau deschisa, dar am avut in vedere, si zmeura uscata, coacaza uscata,bobite de struguri uscate... credca ma-ti inteles. asa-i la inceput, e greu, pina se porneste roata. Va multumesc pt tot si Va

Oana 1

29.01.2010, 23:07

Chiar arata super si sigur e bunnnnn

anisoara 1

30.01.2010, 00:47

Oana e bun si foarte sanatos...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu dovleac si nuci