Desert Cheesecake Oreo

de xana in Torturi, 19 Oct 2017 | 7043 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

19.10.2017, 13:59

kytz 1

19.10.2017, 14:05

Cu adevărat delicios! Aș vrea să-mi dai mai multe detalii despre ce frișcă folosești sau recomanzi...Văd multe rețete cu acest ingredient dar de frică că nu îmi iese preparatul și mai arunc și alte ingrediente, nu știu ce să cumpăr, așa că renunț de fiecare dată!

xana 1

19.10.2017, 14:21

Frisca care o folosesc se aseamana cu o smantana subtire si dupa ce o bat cu mixerul se intareste destul demult. Aca am folosit odata frisca indulcita de la Hulalá tot pentru un cheesecake si a iesit destul de bine(astfel nu se mai pune zaharul din reteta). Pana am descoperit o frisca care sa ma multumeasca am incercat mai multe marci. Ideea e ca frisca trebuie neaparat sa fie rece(cel putin 12ore la frigider inainte de folosire) si dupa ce o batem sa fie consistenta si sa nu para o spuma usoara, trebuie sa fie maibult ca albusurile pentru bezea. Un tips ar fi 3-4 picaturi de suc de lamaie spre sfarsitul mixatului.

Bya Ralu 1

19.10.2017, 16:09

bunnnnnnnnnnnnn

mena29 1

19.10.2017, 17:45

Mmmmm, delicios!

Auras12 1

19.10.2017, 18:44

Mmmm ador Oreo!

Rocsi 1

19.10.2017, 21:08

Mmm, ai adus un cheesecake ce imi place mult!

xana 1

19.10.2017, 22:13

oanapl 1

19.10.2017, 22:47

ce bunătate!

dantes 1

22.10.2017, 10:55

Delicios!

mirela0911 1

22.10.2017, 21:18

Delicios!

Rahela Velicu 1

23.10.2017, 21:52

miki_a 1

28.10.2017, 17:14

Foarte bun!

Panacris 1

17.02.2018, 16:54

Delicios!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake "Bounty"