Cus cus cu pui si legume

de Miha in Pui, 10 Noi 2009 | 14769 vizualizari

COMENTARII (6)

ANCA 1

10.11.2009, 13:35

Miha, arata super, dar ai folosit paste marunte sau cuscus?.. nu stiu sa se fiarba cuscusul, se pune apa peste el si se acopera, se umfla singur..apoi se adauga un cubulet de unt..din cate feluri de cuscus am folosit, niciunul nu se fierbea..

Miha 1

10.11.2009, 13:43

Anca, pe punga scrie cus cus. Si le-am preparat dupa cum scria pe ambalaj.

ANCA 1

10.11.2009, 13:50

am mai vazut si eu paste gen cuscus ce-i drept, dar nu era ala adevarat..cine stie..important e sa fie gustos preparatul

ala_oancea 1

10.11.2009, 16:40

Foarte bun Si eu prepar asa cuscus-ul. Il rumenesc mai intai, apoi adaug apa si il las la fiert pana se umfla.

luminita20_2006 1

10.11.2009, 20:45

f buuuun

danygospodina 1

11.11.2009, 05:59

Ce bine....Hai ca fac si eu. Am luat o "bunguta" prin vara si nu prea am stiut ce sa fac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cous cous in stil indian