Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Pui, 10 Noi 2009 | 14769 vizualizari
ANCA 1
Miha, arata super, dar ai folosit paste marunte sau cuscus?.. nu stiu sa se fiarba cuscusul, se pune apa peste el si se acopera, se umfla singur..apoi se adauga un cubulet de unt..din cate feluri de cuscus am folosit, niciunul nu se fierbea..
Miha 1
Anca, pe punga scrie cus cus. Si le-am preparat dupa cum scria pe ambalaj.
am mai vazut si eu paste gen cuscus ce-i drept, dar nu era ala adevarat..cine stie..important e sa fie gustos preparatul
ala_oancea 1
Foarte bun Si eu prepar asa cuscus-ul. Il rumenesc mai intai, apoi adaug apa si il las la fiert pana se umfla.
luminita20_2006 1
f buuuun
danygospodina 1
Ce bine....Hai ca fac si eu. Am luat o "bunguta" prin vara si nu prea am stiut ce sa fac.
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 18:08
la 18:00
de RODIMUR 8
la 17:53
ieri la 09:59
ieri la 09:49
11 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
Rahela Velicu 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rodica_m 1
luciancj 1
andreigiuk 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!