Curcan cu taitei de orez in stil asiatic

de mihaelar63 in Paste, 23 Ian 2010 | 9440 vizualizari

COMENTARII (8)

Teo 1

23.01.2010, 18:36

Bun, bun!

Oana 1

23.01.2010, 19:43

Bunica 1

23.01.2010, 21:45

Si asta a luat drumul Clujului ? altfel nu se poate ! E buuuuuna rau !

mihaelar63 1

23.01.2010, 22:03

ma bucur bunico ca esti prezenta .
cabanosul in foetaj l-am ascuns si l-am pus in bagaj doar cand a plecat .
curcanul cu taitei l-au mancat pe loc .

ana 1

24.01.2010, 20:56

Ce nu facem [entru pui .taitei dinastia nu am incercat .

Brindusa 1

24.01.2010, 21:17

De ce spui ca e grea misiunea? Vad ca te-ai descurcat bine!

Da' pana la urma tot i-ai pus tu un strop de Ardeal (i-ai facut in unt, iar chinezii nu prea au asa ceva in retetele lor).
La fel facea si bunica mea.

mihaelar63 1

24.01.2010, 21:43

misiunea a fost grea ptr ca paseam pe teren necunoscut mie , despre unt cred ca am citit in ceva reteta , m-am documentat , si pana la urma a iesit din toate amalgamul pe care il vezi .
cert e ca voi mai prepara asa ceva . ne place ,

mihaelar63 1

24.01.2010, 21:45

ana puiul meu are 21 ani si este student la poli , fiind sesiune nu-i refuz nimic .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]