Cum păstrăm măslinele

de ANCA in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2009 | 15620 vizualizari

COMENTARII (10)

Oana 1

06.03.2009, 12:53

Mmm, chiar super! destept grecu'

ANCA 1

06.03.2009, 13:05

cu masline d-astea ne servea el, spre sfarsitul zilei, cand se statea la siesta, la un shot de tzipuro, bautura lor traditionala..

Oana 1

06.03.2009, 14:49

Noi inca n-am ajuns in Grecia...cred ca e super!

ANCA 1

06.03.2009, 23:10

sunt niste locuri superbe...sa-ti mai zic ca ne-am cules singuri masline si ne-a invatat grecul cum sa le muram?:...si ca au iesit suuuper si ne-au ajuns un an?
yupiii, avem edit!!

Oana 1

08.03.2009, 09:09

Wow, Ancuta, ce super! cred ca a fost minunat!
Cum, mai, era edit si inainte

Oana 1

08.03.2009, 09:15

Aaa, Anca, doar in ulei de masline stau maslinutele? nu se pune si apa?

ANCA 1

09.03.2009, 10:18

nuuu, fara apa!!!acoperite cu ulei!

Roda 1

12.05.2009, 23:51

Este o modalitate grozava de a pastra maslinele.Anul trecut am fost in Grecia si am observat ca nu era preparat care sa nu fie insotit de masline.Sunt foarte sanatoase. Si noi le consumam zilnic, la fel si uleiul de masline, cu care preparam salatele.

Bucataras 1

13.05.2009, 00:38

Eu am gasit in Piata Matache niste masline mici si urite, dar foarte gustoase. Vinzatorul povestea ca mult timp s-a chinuit sa convinga cumparatorii ca-s cele mai bune, dar lumea se ferea de ele cind le vedea micute si scofilcite. Acum toata lumea numai d-astea cumpara. la vreo 21 ron kg. altfel, misto de tot tipsul Ancai

ANCA 1

14.05.2009, 13:43

Bucataras, asa e, este o arta sa alegi maslinele.. si noi suntem mari amatori, avem borcanul plin in permanenta! abia astept sa plecam in Grecia, sa-mi fac iar plinul de ulei de masline..poate culeg iar masline si le prepar eu acasa, si daca sunteti cuminti, va spun si cum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]