Creier cu lamaie si oua

de mamaieelena in Porc, 13 Iul 2012 | 4512 vizualizari

COMENTARII (21)

Lau 1

13.07.2012, 22:04

eu servesc doar oua

Rocsi 1

13.07.2012, 22:04

MotanLaOale 1

13.07.2012, 22:16

bun bun

Merisor 1

13.07.2012, 22:24

bun, bun, bun

laura_n 1

13.07.2012, 22:54

foarte bun,imi place

mamaieelena 1

13.07.2012, 23:00

servesti ce doresti draga mea

mamaieelena 1

13.07.2012, 23:01

rocsi multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 23:02

MotanLaOale multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 23:02

merisor multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 23:03

laura multumesc

MIUTA 1

13.07.2012, 23:23

Foarte,foarte bun

mamaieelena 1

13.07.2012, 23:34

MIUTA multumesc

dantes 1

14.07.2012, 10:47

Va recomand ca inainte s-a puneti la fiert creierul sa il tineti cam 15 minute in apa rece.

gaby_gabytza 1

14.07.2012, 11:38

Bunica 1

14.07.2012, 15:17

foarte interesanta reteta eu il pregatesc pane sua fiert si frecat cu ulei si zeama de lamaie Dante, ai dreptate, tinandu-l in apa rece iese sangele ramas

kukibella 1

14.07.2012, 18:51

mamaieelena 1

14.07.2012, 21:44

gabytza multumesc

mamaieelena 1

14.07.2012, 21:50

bunica multumesc si apreciez faptul ca-ti place reteta mea pe care o agreez mai mult decat creierul pane si mai vreau sa fac o precizare si imi pare rau ca nu am facut-o la reteta eu oricum tin in apa rece creierul pana da in fiert apa ca sa-l pun pe el la fiert asa ca sangele iese oricum si atunci cand il lasi mult in apa ca sa-l cureti eu cel putin asa procedez,fac aceasta reteta de peste 35 de ani si nu am preluat-o de la nimeni ci doar nevoia si lipsa mea de experienta ca eram doar un copil pe atunci

Sim0na 1

15.07.2012, 22:39

Pana acum nu am mancat creierul decat pane.. Foarte faina reteta!

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 13:35

Cris2711 1

05.08.2012, 14:21

wow ce bunatate

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Sarmale traditionale