Cozonac cu ciocolata si rahat

de xana in Dulciuri, 22 Dec 2013 | 15437 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

22.12.2013, 23:31

MonaMimi 1

22.12.2013, 23:31

ce frumosi si pufosi delicosi

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 23:31

wow ...ce bine arata

RuxyRux 1

22.12.2013, 23:32

Vai ce frumusete!

xana 1

22.12.2013, 23:36

Multumesc mult

Valclaudia 1

22.12.2013, 23:37

ce super ti-au iesit!

T I M E A 1

22.12.2013, 23:53

buni cozonaci ai facut

mihaelar63 1

22.12.2013, 23:55

CE frumosi si rumeni sunt

nadea68 1

23.12.2013, 00:29

jolygina 1

23.12.2013, 00:46

bun

xana 1

23.12.2013, 01:08

babi5 1

23.12.2013, 06:21

Bun tare

botcrina 1

23.12.2013, 06:23

marcela1979 1

23.12.2013, 06:40

Aurelia 07_07 1

23.12.2013, 07:35

Bunica 1

23.12.2013, 09:44

O pufusenie foarte cautata zilele acestea!

Rocsi 1

23.12.2013, 10:17

Ce cozonac frumos si pufos

Merisor 1

23.12.2013, 11:01

xana 1

23.12.2013, 13:03

Multumesc mult!

mamaieelena 1

23.12.2013, 16:02

frumos cozonac ai facut

xana 1

23.12.2013, 17:15

diaconta 1

26.12.2013, 23:22

ce cozonac superb

xana 1

27.12.2013, 01:37

Multumesc, Dia!

cornelya 1

19.04.2014, 17:52

E a doua oara cand incerc reteta asta si nu-mi iese sub nici o forma. E adevarat ca nu sunt eu prea priceputa in a face cozonaci, dar ăsta e prea de tot, nu creste drojdia/maiaua deloc, desi am respectat toti pasii. Unde gresesc? Am tinut-o la caldura si tot nimic. Toate ingredientele le-am tinut la temp camerei si am folosit oua de tara, faina de calitate buna. Unde e problema? Îmi pare atat de rau, îmi facusem atatea sperante, ziceam ca o sa am si eu de Paste un cozonac bun, dar vad ca m-am înselat.

xana 1

19.04.2014, 19:23

Cornelia, imi pare nespus de rau ca nu v-a iesit...si eu am dat gresi de multe ori pana sa-mi iasa si am descoperit ca drojdia era o problema. Maiaua trebuie sa aiba spuma si sa-si dubleze volumul dupa cele 10 minute. Apoi, dupa ce framantam toate ingredientele, aluatul trebuie sa fie putin lipicios si destul de moale, nu se mai adauga faina deloc, desi avem tendinta de a mai puneEu il pun la crescut in cuptor(inchis desigur) ca sa fie ferit de curenti. Sper ca am fost de ajutor, continuati sa inceriati, daca nu dupa a mea, dupa alta reteta si incercati cu altfel de drojdie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]