Cornuri cu nucă și pastă de măceșe

de Panacris in Dulciuri, 20 Iun 2014 | 7822 vizualizari

COMENTARII (36)

gaby_duceag 1

20.06.2014, 19:43

de fapt n-ai priceput nimic odata ce am adus o remarca argumentata de 3 puncte si totusi ai continuat discutia....
retine ca nu vin niciodata cu o critica fara a argumenta
cand nu am "dovezi"tac din gura

babi5 1

20.06.2014, 19:45

Panacris dar de la Babi de ce nu ai savurat? bune oricum nu am mai mincat pasta de macies de cind eram copil munca mea era sa trec prin sita macesile fierte

MOKUSKA 1

20.06.2014, 19:50

30 min la cald cu galbenus,30 la rece cu albus

MotanLaOale 1

20.06.2014, 19:56

mamaieelena 1

20.06.2014, 19:59

Panacris 1

20.06.2014, 20:50

Babi drag, dacă menționam că m-am inspirat, nu îmi mai luam papara de la Gaby

tanyapatap 1

20.06.2014, 21:38

Rocsi 1

20.06.2014, 21:39

Grozav de bune

reisnaor_2006 1

21.06.2014, 12:06

Micutza Luana 1

21.06.2014, 13:01

super bune

Panacris 1

22.06.2014, 18:23

Mulțumesc Bucătărași pentru aprecieri, deasemenea pentru critici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu gem de prune