Ciorba dupa taierea porcului

de adela1981 in Ciorbe, 23 Mar 2012 | 7903 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

23.03.2012, 13:14

Delicioasa! Si noi facen la fel,ciorbita, mai putin cu creierul, acela il facem pane

VERONICA2607 1

23.03.2012, 13:37

buna

Miha 1

23.03.2012, 13:46

Nu sunt fan ciorbe, dar o ciorbita de asta chiar as manca.

Lau 1

23.03.2012, 14:09

delicioasa

mamaieelena 1

23.03.2012, 15:01

imi place

iry-gabriela 1

23.03.2012, 16:00

am uzit de aceasta ciorba si am mai auzit ca este buna

mirela0911 1

23.03.2012, 17:27

Buna ciorbica!

MotanLaOale 1

23.03.2012, 17:53

ionela2682 1

23.03.2012, 19:17

Sim0na 1

23.03.2012, 19:51

Nu stiam de ciorbita asta... Dupa ingrediente cred ca-i foarte buna, desi in zona mea nu se face ciorbita din carnati si creier. Tare as fi curioasa sa gust!

MIUTA 1

24.03.2012, 20:28

Foarte,foarte buna

Alinutza80 1

24.03.2012, 20:46

Bya Ralu 1

25.03.2012, 00:01

adela esti o buna bucatareasa

adela1981 1

26.03.2012, 14:09

Multumesc!!!

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 16:08

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica