Ciorba de pui cu salatica [ untisor]

de mihaelar63 in Ciorbe, 18 Mai 2012 | 4761 vizualizari

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

18.05.2012, 07:27

imi place si mie tare mult untisorul asa se zice la noi preparat oricum in special in combinatia cu urzici

elucubratiiculinare 1

18.05.2012, 08:04

a doua servita! am prins o portie, nu?

Panacris 1

18.05.2012, 08:10

N/am mancat niciodata untisor E pe lista de probat

mena29 1

18.05.2012, 08:12

Vreau si eu!

MotanLaOale 1

18.05.2012, 08:15

Lau 1

18.05.2012, 08:26

arata bine

diaconta 1

18.05.2012, 08:59

harnicuto+D>

Maria68 1

18.05.2012, 09:20

kukibella 1

18.05.2012, 10:56

Alinutza80 1

18.05.2012, 11:02

DIANA B 1

18.05.2012, 11:35

BUNUTAAAAAAAA !

MIUTA 1

18.05.2012, 12:48

Foarte interesanta reteta,o sa fac si eu imi place

Sim0na 1

18.05.2012, 13:46

Imi place cum arata!! Trebuie incercata reteta!

iry-gabriela 1

18.05.2012, 16:28

buna ciorbica ta

Ade200 1

19.05.2012, 20:34

La noi era prima ciorbă de salată din an. Meregeam toti copiii de pe uliţă să căutăm, culegeam, apoi veneam şi ne aşezam pe marginea unui deal şi o curăţam...şi dă-i cu poveştile!

Ade200 1

19.05.2012, 20:35

Eu am făcut anul acesta ciorbă de sălăţică şi o mănânc ş în loc de murătură cu un dresing de ulei şi zeamă de lămâie.

RuxyRux 1

19.05.2012, 23:58

Ah! Ce buna...pentru mine ai fara carnita?

mihaelar63 1

20.05.2012, 00:07

Ma bucurca va place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui