sunt noua in ale bucatariei si gresesc mereu...am incercat ciorbita dar cred ca am gresit putin....la sfarsit am oprit focul si am adaugat galbenusul cu smantana dar parca s-a branzit putin....trebuia sa las putin ciorba sa se racoreasca?apoi mai dau un clocot?multumesc cui imi raspunde!
irinuca, nu e neaparat vina ta. depinde aici si de smantana. este smantana care se branzeste cand e pusa in ciorba(depinde cat la suta are grasime, recomand cea cu 25%).eu aici am un singur loc de unde-o iau si iese ok. alta chestie: inainte de a o pune in ciorba,ia cu un polonic cate putin din ciorba fierbinte si amestec-o cu smantana , apoi o pui treptat in oala. sper ca asta n-a afectat si gustul ci doar aspectul
eu desi am facut cu mai multe tipuri de smantana, nu mi s-a intamplat fenomenul de care vorbesti tu, pentru ca am procedat exact cum a spus gaby....trebuie sa aduci la aceeasi temperatura si smantana .... nu te descuraja, ca asa e la inceput, dar daca asculti sfaturile astora mai ,,batrane,, in ale bucatarelii....sigur n-o sa mai dai gres.... gaby....
madiii,acum vazui ca m-ai facut batrana))). bine muica, treci cu baba la poarta, pe-o banca, cu carjele ,sa barfim oleaca)).ete copchila "sheia"ce fusta scurta are)