Ciorba de linte si naut cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 15 Iul 2017 | 4977 vizualizari

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

15.07.2017, 20:42

buna

Cris2711 1

15.07.2017, 20:48

Ce pofta mi-ai facut,super arata

Constelatialeu 1

15.07.2017, 21:18

Servesc afumatura..

MotanLaOale 1

15.07.2017, 21:19

- Andreea - 1

15.07.2017, 22:18

mihaelar63 1

16.07.2017, 01:10

Mancare pentru mers la inima domnilor

dantes 1

16.07.2017, 08:53

Buna!

Gherca Daniela 1

16.07.2017, 10:02

madi_marin 1

16.07.2017, 10:19

Mmmm...delicios!

mirela0911 1

16.07.2017, 11:02

As incerca o portie!

miki_a 1

01.09.2017, 10:08

Tare bună și consistentă, iar de acum perfectă pentru zilele reci de toamnă!

AdrianaStroe 1

01.09.2017, 11:24

1. borșul magic nu are nimic de-a face cu borșul
2. acum prazul e inca in camp, iar cel de la magazin e olandez, crescut in rumegușuri și e ațos și fără gust.
3. daca pui sare in ciorba cu afumatura s-ar putea sa nu poata fi mancata

mihaelar63 1

01.09.2017, 14:04

Nu stiu restul cum sunt dar afumatura aceia trage serios cu ochiul )

mihaelar63 1

01.09.2017, 14:10

AdrianaStroe de acord cu prima afirmatie . Nici eu nu folosesc asa ceva . Valbil si pentru altel ingrediente sau semi-preparate , dorim sa mancam cat mai sanatos , dar din cand in cand cadem in ispita , a tentatiei , a grabei ,
Sare este specificat: ,,Dupa gust ".
Soacra mea are ramas in pamant praz de anul trecut , nu a inchetat fiind protejat . Este perfect pentru gatit .... Si posibil ca aceasta ciorba sa fie preparata altcandva si postat doar acum .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare