imi place ideea dar inca nu o pun in practica nu am masina de facut painedar imi ieu eu curand...arata asa bine incat la fel ca si Teo am crezut ca e castron de lut
Asa ceva am incercat doar la un restaurant in Cluj. Acum m-ai convins sa incerc si acasa. Arata grozav de bine si gustul trebuie sa fie pe masura. Multumim de reteta si tine-o tot asa.
Da Rivka din aia am facut o sa postez reteta mea sa vezi daac ai alta sa o comunici rapid la testare Nu curge pe masa daca e crocanta painea, pai se rupe din coaja de sus pe masura ce mananci noi am mancat si painea cu ciorba, nu toata....ca e mare
Ce minunatie ti-a iesit Arata foarte, foarte bine si imi place prezentarea finala @ Rivka, asa e, rupi din painica pe masura ce mananci din ciorba. Eu am asezat castronul de paine intr-un castron de sticla, sa nu avem surprize . Eu am mancat doua portii in painica