Ciorba de burta

de Ina in Supe/Ciorbe, 8 Aug 2010 | 24496 vizualizari

COMENTARII (53)

Bucataras Medi 1

08.08.2010, 14:58

Deci, incerc eu sa explicitez...........pe Buni nu o lasa nutritionistul iar la fete cred ca se referea la fetele Anei.
De la o asa ciorba nu pot sa lipsesc...........vin inarmata cu 5 furcu.
Ina , iti spun LA MULTI ANI! cu sanatate si numai bucurii mamei tale..................

lilik 1

08.08.2010, 15:52

mmmmm.....arata delicios...n-am mai papat de vreo 3 ani.....5 furcu.

nadina73 1

08.08.2010, 16:20

ina de la bebe 10 furcu el e cu ciorba de burta i trimiti si lui o porie dubla in sufertas:

Ina 1

08.08.2010, 16:46

Medi', ms

Ina 1

08.08.2010, 16:47

lilik, eu fac la 2-3 luni... burta am mereu in congelator

Ina 1

08.08.2010, 16:48

Nadina, s-a facut! Da' trimiti tu sufertasul

Laly 1

08.08.2010, 17:05

Ina te-am auzit,am venit si eu la ciorbita,daca mai ai

Ina 1

08.08.2010, 17:32

Avem, n-avem...facem!

mena29 1

09.08.2010, 10:40

Yam,yam

lia maria 1

09.08.2010, 15:35

Ina convinge-ma

Bunica 1

09.08.2010, 20:48

Ina, nutri nu are in regimul meu ciorba de burta, are prea multe calorii cat despre fete cred ca te-am bagat in ceata, ca era mesajul pentru ana. Iarta-ma !

Ina 1

09.08.2010, 21:58

Te servesc, Mena?

Ina 1

09.08.2010, 21:58

Lia, n-am decat sa te invit la masa

Ina 1

09.08.2010, 22:00

Bunica, din discutiile ulterioare am inteles cum sta treaba cu nutri si cu fetele ( tare-as fi vrut sa-mi fie urarea aia adresata.... )

biancas76 1

13.08.2010, 01:51

Sylvia 1

13.08.2010, 20:39

Ina am facut azi ciorbita ta nu-ti zic ce buna a iesit am pus piciorus de porc cum ai zis tu si ceva carne de vita )pentru mofturosii mei care mananca ciorba asta cu bucatele de carne de vita in ea ) super ideea cu morcovul calit in ulei, super gust de la piciorul de porc .....ce mai o sa ii zic "ciorba de burta supreme " merci inca o data de reteta !

nadina73 1

13.08.2010, 21:18

ina cred ca i trimit sufertasu la sylvia nu tie

Ina 1

13.08.2010, 21:23

) Sylvia, aici "suprem" e marca inregistrata! Ma bucur mult ca-ti place. Ideea cu morcovul calit nu e a mea, am preluat-o din bucatariile restaurantelor pe unde am intrat... Imi placea cum aratau in farfurie stelutele portocalii Asta e cea mai mare multumire pentru mine: sa-ti spuna cineva ca ti-a urmat sfatul si ca e multumit cde rezultat

Ina 1

13.08.2010, 21:24

Nadina

Ina 1

13.08.2010, 21:24

Bianca, multumesc !

vik 1

14.08.2010, 00:48

Ce coincidenta... asa zic si eu de ciorba de burta facuta de mine

E la fel ca si cea din reteta de sus, cu oarecare mici modificari- folosesc oase de vita in loc de picioare de ministru si oasele le fierb cu legume pe care uleterior le arunc.
In zeama obtinuta fierb fasiile de burta ( o cumpar intodeauna murdara si o curat eu) si ii adaug boabe de piper negru +2 chilli uscati.

N-am mancat niciodata ciorba de burta... ( nu pot vedea burta si nici gusta vreodata cred ca am sa pot) insa recunosc una buna dupa aspect.
A ta e " de la mama ei".
Felicitari!

Larina 1

13.08.2011, 10:05

Felicitari Ina , ai ramas aceeasi buna gospodina pe care o stiam. Uite ca nici aici nu m-am putut loga cu numele meu, ca cica este luat nick Ina Asa ca am facut o combinatie de nume.
Eu la ciorba de burta, folosind rasolul de vita pun mai multe zarzavaturi pe care nu le arunc (cum spunea Vik ) ci le scot inainte de-a pune burta si fac din ele o salata de boeuf (ca si asa este criza nu?!)

Ina 1

14.08.2011, 23:00

waw! Lara? Tiza? Bun venit aici!!!!! Multumesc frumos de comentariu

RuxyRux 1

14.08.2011, 23:05

Uite ca de ciorba de burta cu adidasi de porcusor nici ca am auzit vreodata insa...sunt convinsa ca nu poate sa fie decat superba si are o culoare mama miaaa

Gina_Cristina 1

13.04.2012, 20:21

bun,bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de leurda