Ciorbă cu inimioare și pipote de pui

de Panacris in Supe/Ciorbe, 14 Mar 2013 | 8056 vizualizari

COMENTARII (21)

Ina 1

14.03.2013, 21:08

o portie, va rog

portiadelumina 1

14.03.2013, 21:10

Ce culori frumoase, de la meniu până la prezentare. Super!

RuxyRux 1

14.03.2013, 21:12

Ce frumos...si ce colorat... ciorbita primavaratica!

Rocsi 1

14.03.2013, 21:13

Panacris 1

14.03.2013, 21:13

Ina, imediat! Trimit cu curierul!

Panacris 1

14.03.2013, 21:18

Mulțumesc Bucătărași!

Bya Ralu 1

14.03.2013, 21:26

gustoasa

Bunica 1

14.03.2013, 21:27

Buna ciorbita ai facut!

Merisor 1

14.03.2013, 21:29

Ce buna ciorbita ta!

diaconta 1

14.03.2013, 21:30

arata bine,dar nu vreau

alilianaa 1

14.03.2013, 21:31

Buna, buna

Panacris 1

14.03.2013, 21:45

Mulțumesc, mai nou fierb carnea separat ptr. ciorbițe, o adaug la legumele fierte în apă cu puțină sare!

Panacris 1

14.03.2013, 21:46

Dia, de ce nu vrei??? Iar ești mofturoasă!

diaconta 1

14.03.2013, 21:50

Da.Nu-mi plac inimile si pipotele in mancare

kukibella 1

14.03.2013, 21:54

ella 87 1

14.03.2013, 21:56

a-ti vazut ce a zis chef florin pipotele 4 ore la foc mic

Panacris 1

14.03.2013, 21:57

Off, Dia ce mă fac eu cu tine? Ție, să înțeleg, că îți plac doar de suflet!

diaconta 1

14.03.2013, 22:02

sunt cam mofturoasa,stiu

MotanLaOale 1

14.03.2013, 22:29

Aurelia 07_07 1

14.03.2013, 22:32

marianascarlat 1

15.03.2013, 07:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui "a la grec"