Cas de oi framantat la borcane

de iry-gabriela in Conserve, 12 Iun 2012 | 16847 vizualizari

COMENTARII (16)

Panacris 1

12.06.2012, 22:37

Interesant! De retinut!

mihaelar63 1

12.06.2012, 22:44


Bine de stiut !!!

MotanLaOale 1

12.06.2012, 22:47

alinutzika 1

12.06.2012, 22:55

fain! cat rezista casul pus asa? si unde trebuie tinut?

iry-gabriela 1

12.06.2012, 23:03

pai tii borcanele asa pana se scurge zarul apoi le intorci si le infiletezi bine!

mamaieelena 1

12.06.2012, 23:42

imi place e de retinut

Sidy 1

13.06.2012, 07:03

E foarte bun casul asa pastrat. Si eu il tin asa dar nu am pus malai deasupra...voi incerca
Eu tai cateva felii din cas , le pun in punguta si apoi le bag in congelator.Am cas proaspat oricand vreau si iese un cas pane nemaipomenit....

Lau 1

13.06.2012, 08:08

asa face si mama mea

Bya Ralu 1

13.06.2012, 09:44

super

Rocsi 1

13.06.2012, 11:15

Si noi punem ,dar nu stiam de faza cu malai.Noi le si sterilizam.

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:35

cred ca se mentine bine si sterilizat rocsi

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:36

sidy,sa stii ca si eu pun bucati la congelator dar imi place si varianta asta pt ca este deja sarata si merge super cu mamaliga

alinutzika 1

14.06.2012, 22:44

unde se pastreaza borcanele?

Sim0na 1

14.06.2012, 22:56

Foarte faina reteta!

iry-gabriela 1

15.06.2012, 05:29

alinutza ce glumeata esti....in beci evident sa intr-o camara fff racoroasa,

scarlet 1

22.11.2012, 15:34

am si eu cateva intrebari, daca cineva a avut problema asta, am mare nevoie de un sfat avizat
am framantat cas cu urda si cu sare, si am pus la borcane la frigider. insa dupa 2 saptamani, o simt acidulata la gust, si nu stiu ce sa ii fac sa o recuperez. daca o mai las se va strica, nu stiu spre ce se duce, insa nu e in regula gustul ei. recunosc ca nu am pus-o la scurs inainte, si atat casul cat si urda au fost foarte proaspete si umede.
stie cineva ce as putea sa ii fac sa nu se aciduleze mai mult?
o alta intrebare: iri_love, daca fac varianta ta pot sa o tin pe balcon sau la frigider? e frig in ambele locuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cas la borcan