Cappuccino cheesecake

de Tuxedo in Torturi, 9 Mai 2013 | 9551 vizualizari

COMENTARII (39)

Tuxedo 1

09.05.2013, 23:39

Sidy 1

10.05.2013, 07:34

Doamne cum poate sa arate.....!

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2013, 09:12

Tare frumos!

Constelatialeu 1

10.05.2013, 09:26

Ce bine arata !

angyb 1

10.05.2013, 09:43

Toamna07 1

10.05.2013, 10:38

O felie mare,va rog,acum!

sebirizescu 1

10.05.2013, 11:02

super

Rocsi 1

10.05.2013, 11:31

Un deliciu dar si tare frumos

Lau 1

10.05.2013, 17:24

superb arata

ggm 1

11.05.2013, 14:07

Buna
am facut aseara cheesecake-ul. 2 probleme am intampinat
una la blat- prea mult unt, cand bagi la cuptor se cam topeste
si a doua-gelatina dupa ce se pune la hidratat se topeste putin in apa calda, altfel granulele se vad si nu isi face treaba gelatina. azi cand l-am taiat... a fost cam prea moale, in rest la gust e foarte bun

ggm 1

11.05.2013, 14:09

intr-adevar nu trebuie atat de multa crema de branza

Tuxedo 1

11.05.2013, 15:35

GGM, ma bucur ca ti-a placut! ce se intampla cu gelatina,in general se pune pe baie de aburi dupa ce s-a hidratat sau se incalzeste putin la microunde cca 30 de secunde. Din graba nu am mai scris amanuntul asta...imi pare rau ca ti-a iesit cam moale, mie mi-a iesit cam prea tare .
O sa adaug amanuntul la reteta, eu lucrez de mult cu gelatina si mi se pare f usor de lucrat cu ea, data viitoare o sa fiu mai atenta.
Pupici!

diana_k 1

11.05.2013, 20:40

delicios tortul

Ancutsa 1

09.09.2016, 16:14

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Sacher