Briose de carne

de rivka in Vita, 16 Sep 2010 | 5986 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

16.09.2010, 19:32

Rocsi 1

16.09.2010, 19:32

faine,,,sunt ca un fel de chiftele in tava d briose nu?

rivka 1

16.09.2010, 19:33

da...cam asa dar mai suculente, data viitoare o sa folosesc si forme de hartie aveam in casa dar am uitat ...am pus carnea direct in tava , in gaurile pt briose.

Rocsi 1

16.09.2010, 19:34

oricum sunt super

rivka 1

16.09.2010, 19:35

merci mult miha !

rivka 1

16.09.2010, 19:35

merci rocsi, da, au fost chiar fff bune.

dentistutza 1

16.09.2010, 19:53

buuune!!!

Sylvia 1

16.09.2010, 19:58

Rivka minunat arata atre imi plac, eu zic sa nu folosesti hartia la ele ca se va lipi cu siguranta.

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:29

si eu fac si sunt tare bune si sa stii ca si eu am uitata sa folosesc formele din hartie........minunat arata..............

Teo 1

16.09.2010, 23:09

o portie pe cinste !

nadina73 1

16.09.2010, 23:15

mai ce bune trebuie sa fiedeci fur de la tine una

Julie 1

17.09.2010, 08:46

lia maria 1

17.09.2010, 11:06

un deliciu

maria_claudia 1

17.09.2010, 17:15

Corinuta 1

19.09.2010, 18:27

hop si eu,intarziata!

marieta 1

19.09.2010, 21:58

nadina73 1

29.09.2010, 00:50

gata plec din curtea ta am papat tot am lasat si furcile

epurasha2bb 1

01.11.2010, 10:51

super ideea!5f!

elena1988 1

08.02.2011, 13:51

babi5 1

10.10.2013, 12:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de vită cu ceapă - reteta chinezeasca