Briose cehe - Koláčky - Kolaches

de Catalina L in Dulciuri, 28 Oct 2015 | 6837 vizualizari

COMENTARII (20)

anca_rm 1

28.10.2015, 09:12

ia trimite si la mine , cate una cu fiecare umplutura ca tare bine arata si cred ca sunt tare gustoase

Gicuta 1

28.10.2015, 09:15

Zamfira 1

28.10.2015, 09:15

mirela0911 1

28.10.2015, 09:16

Mmmm ce bune trebuie să fie!

Catalina L 1

28.10.2015, 09:16

acuma trimit anca.....ai primit ?

diaconta 1

28.10.2015, 09:43

ce-mi place ca aduci asa retete interesante

simona72 1

28.10.2015, 09:50

Wooooa! Sunt dementiale! Dupa cum zice si Dia, adunci niste retete tare faine si interesante

simona72 1

28.10.2015, 09:54

Ia sa te intreb ca poate sti/manact/vazut/auzit) Cehii au niste galuste, este un fel de paine facuta pe aburi(cred), eu am mancat asa ceva cu o tocanita. Erau moi, pufoase, aburinde...era ceva ce nu am mai mancat nicaieri, eram copil pe atunci, nu stiu cum le zice...Am cautat pe net, am gasit ceva, o tentativa, am facut, dar nu mi-a iesit As fi tare bucuroasa daca ai cunostinte despre reteta.

CameliaR 1

28.10.2015, 09:55

Super :cx

miki_a 1

28.10.2015, 10:45

Ce rasfat pe noi! Foarte bune si frumoase!

MotanLaOale 1

28.10.2015, 10:51

Gherca Daniela 1

28.10.2015, 11:20

foarte bune!

reisnaor_2006 1

28.10.2015, 12:24

delicioase

Catalina L 1

28.10.2015, 14:01

MULTUMESC LA TOTI

Simona am mancat - se cheama knedlík
Se fac din paine sau faina si din cartofi.
Toate felurile lor de mancare sunt acompaniate de knedlík (mamaliga noastra).

Uite o reteta tradusa rapid cu Google;
Ingrediente :
- 2 oua
- 500 g făină
- 1 cub de drojdie proaspătă

Prepararea reteta :
Intr-un castron se toarna apa calda peste drojdia și se amestecă până când este complet topita drojdia .
Într-un castron mare, se amestecă ingredientele ( oua si faina ) . Adăugați drojdia .
În cazul în care aluatul este prea uscat , se adaugă un strop de lapte .
Framanta cu mainile ca pentru un aluat de pâine .
Formează o minge , se acoperă și se lasă aluatul trebuie să ridice cel puțin două ore .
După ce aluatul , gatiti in apa clocotita timp de 20 de minute pe fiecare parte .
Tăiați felii fierbinte cu un fir de bumbac .

Te pup- ai poze din cele mancate de mine aici : http://leblogdecata.blogspot.com/2015/10/cuisine-tcheque-4-jours-prague.html

Constelatialeu 1

28.10.2015, 14:21

Ce frumoase sunt !

Bya Ralu 1

28.10.2015, 15:15

super

simona72 1

28.10.2015, 18:02

Multumesc frumos pt lamuriri si reteta Catalina! Stiam eu ca la tine gasesc raspunsul Imi plac si pozele de pe blog

Rocsi 1

28.10.2015, 18:42

Ce frumoase dar cat de bune or fi

Bunica 1

28.10.2015, 20:32

Delicioase!

CarmenBlue 1

29.10.2015, 13:12

Arata gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu banane si fulgi de ovaz