Briose capacite

de anca_rm in Prajituri, 4 Feb 2014 | 4018 vizualizari

COMENTARII (37)

gaby_gabytza 1

04.02.2014, 10:37

minunate

diaconta 1

04.02.2014, 10:38

eram curioasa cum le-ai "capacit" )))
bune rau

Constelatialeu 1

04.02.2014, 10:40

Mi-a atras curiozitatea ''capaceala''...ca eu stiu ca-i un termen folosit de apicultori..

anca_rm 1

04.02.2014, 10:41

le-am pus capacu

MotanLaOale 1

04.02.2014, 10:42

botcrina 1

04.02.2014, 10:43

foarte interesant si dragut

Corinuta 1

04.02.2014, 10:48

ce-mi plac briosele!

Pushaa 1

04.02.2014, 11:02

yamy ce bune!

ianculubita 1

04.02.2014, 11:05

si frumoase si gustoase

mena29 1

04.02.2014, 11:13

Vreau si eu vreo doua la cafea

Micutza Luana 1

04.02.2014, 11:18

ce faine sunnnt yamiiii

anca_rm 1

04.02.2014, 11:19

va multumesc pentru aprecieri

anca_rm 1

04.02.2014, 11:19

Mena cu mare drag te servesc si dau si ea cafeau

Alexandra Burz 1

04.02.2014, 11:51

deyutzky 1

04.02.2014, 11:57

o briosa as servi si eu

anca_rm 1

04.02.2014, 11:58

Alexandra multumesc

anca_rm 1

04.02.2014, 11:58

Deyutzky cu mare drag

_Alina_ 1

04.02.2014, 11:58

Rocsi 1

04.02.2014, 12:09

Bune!

anca_rm 1

04.02.2014, 12:13

Alina

anca_rm 1

04.02.2014, 12:13

Rocsi

MonaMimi 1

04.02.2014, 12:30

Miha 1

04.02.2014, 12:33

capacite... adica le-ai batut?

anca_rm 1

04.02.2014, 12:35

Mon

anca_rm 1

04.02.2014, 12:35

Miha , le-am pus capac (capacite nu clapacite )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu struguri - de post