Betive

de andreea_angelo in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 24554 vizualizari

COMENTARII (25)

Geanina87 1

21.11.2012, 19:53

Daca mananc...ma imbat??? oricum merita

MotanLaOale 1

21.11.2012, 19:57

Zamfira 1

21.11.2012, 19:58

Merisor 1

21.11.2012, 20:15

Eu as cam manca de-astea, dar vreau si putina visinata

Bunica 1

21.11.2012, 20:19

chiar daca ma imbat,eu tot vreau una!

T I M E A 1

21.11.2012, 20:23

Bya Ralu 1

21.11.2012, 20:45

buneeeee

Panacris 1

21.11.2012, 21:15

Doralinda 1

21.11.2012, 21:24

Ce frumoase sunt si gustoase! Am mancat mai demult si mi-au placut asa mult!!! La favorite!

Doralinda 1

21.11.2012, 21:30

De ce NU reusesc sa o pun la favorite???? Stie cineva???

diaconta 1

21.11.2012, 21:32

Doralinda,pentru ca nu este inca aprobata reteta

AnyCostescu 1

21.11.2012, 21:58

interesant

Angelina_Elena 1

21.11.2012, 23:04

foarte bune!

Rocsi 1

21.11.2012, 23:21

Bune...

MonaMimi 1

21.11.2012, 23:40

Doralinda 1

22.11.2012, 00:34

Aha, multumesc dia!

Criss 1

22.11.2012, 05:39

Foarte bune si usor de facut.

diana_k 1

22.11.2012, 09:08

Lau 1

22.11.2012, 09:16

bune

adasev12 1

22.11.2012, 09:49

bune

gaby_gabytza 1

22.11.2012, 10:56

imi place denumirea

cristi22 1

22.11.2012, 11:02

sunt asemanatoare cu BOMBELE,numai ca biscuitii se amesteca cu smantana de consum(eu prefer pe aceea varsata), biscuitii obisnuiti se dau pe razuitoare(cea mai mica)apoi se cern prin sita de malai,dupa care se amesteca cu smantana pana se obtine o pasta destul de consistenta la care se adauga esentele de rom si vanilie(prefer pe acelea la fiola).se introduce visina din visinata in mijloc(fara sambure)dupa care se rotujesc frumos si se tavalesc prin zahar tos.se aseaza pe un platou si se dau la rece ptr. cateva ore.mie mi-au placut f.mult si sunt sigur ca si voua.cantitati aprox. BISCUITI CCA.1KG SMANTANA 1KG.(s-ar putea sa intre mai multi biscuiti,in functie de vascozitatea smantanii,oricum pasta rezultata trebuie sa fie destul de TEAPANA,ca sa zic asa).SUCCES!

Ina 1

22.11.2012, 13:30

daca fac eu cu visinele mele pastrate in alcool de 96 % concentratie alcoolica .... hac'hac! )))
Le numesc "alcooliste" )

mihaelar63 1

22.11.2012, 14:14

Bune de tot

andreea_angelo 1

23.11.2012, 15:55

multumesc la toata lumea dar de ce nu este ''aprobata' trebuie sa le aprobe cineva,de ce?!?!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cacao (de post)