Basmati cu spanac și hrișcă

de Rita Ilies in Mancaruri de post, 12 Dec 2013 | 5536 vizualizari

COMENTARII (8)

diaconta 1

12.12.2013, 15:20

Nu stiu cum e hrisca la gust,dar imi place ca ai foarte multa culoare in farfurie

Rita Ilies 1

12.12.2013, 15:55

Ca ingredient secundar în mâncăruri, nu i se prea simte gustul, însă are proprietăți excepționale și ar fi indicat să o consumăm frecvent. Rea la gust, nu e. Are un gust o ideea amărui, însă aproape insesizabil. Depinde de fiecare, cum percepe gustul.

Ina 1

12.12.2013, 16:38

am un pachet de hrisca de vreo 2 ani si n-am stiut ce sa fac cu el
Imi place mult preparatul tau

Rita Ilies 1

12.12.2013, 17:28

Ina, poți să o înmoi în puțină apă și să o folosești la salate, la preparatul de azi, la tarte, sau s-o mănânci ca atare. Este recomandat consumul ei pentru beneficiile deosebite pe care le aduce sănătății.

laura_n 1

12.12.2013, 18:30

arata grozav

MotanLaOale 1

12.12.2013, 18:38

deyutzky 1

12.12.2013, 19:19

o prezentare super!

Rita Ilies 1

12.12.2013, 20:11

Mulțumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume