Aripioare crocante marinate, cu sos

de anisoara in Pui, 18 Aug 2010 | 18223 vizualizari

COMENTARII (23)

vik 1

18.08.2010, 11:34


Wow...
Vreau si eu 12. de proba
Arata incredibil de bine.

Ca aripioarele sa iasa crocante eu le prajesc in untura de porc, apoi cand sunt aurii adaug putina apa rece si mai las aripioarele pana cand se evapora apa.

Nu am facut niciodata cu miere, am sa incerc.
Eu le fierb cu apa si Sprite sau 7UP, apoi cand sunt reci le trec prin faina si condimente.
Am sa incerc cu miere... sau cu sirop de artar.

Corinuta 1

18.08.2010, 12:16

Ce bunatate! Super arata! Dar ce e tarhunul?

silvi0ara 1

18.08.2010, 13:41

Minunat arata.

Rocsi 1

18.08.2010, 13:45

mai eu nu pap aripioare dar arata bine rau astea ale tale

madi_marin 1

18.08.2010, 14:15

mama mama....ca bine mai arata..... as papa aripioare ....nenumarate....

lia maria 1

18.08.2010, 14:33

ce bine aratasi ce bune trebue sa fie

gaby_duceag 1

18.08.2010, 15:36

azi le-am facut. Foarte bune

yafa 1

18.08.2010, 16:02

Arata excelent, dar si eu ca si Corina...ce e tarhunul?

Sylvia 1

18.08.2010, 18:49

Cred ca e tarhon Yafa Excelent arata parca sunt desenate si astea

Ina 1

18.08.2010, 19:51

foarte bine arata!

Bucataras Medi 1

18.08.2010, 22:01

de cand zic ca fac si eu aceasta reteta, o citisem intr-o revista...............excelent arata.............

mena29 1

19.08.2010, 08:29

anisoara 1

19.08.2010, 08:49

Salut fetelor, v-ati strans toata gaska d epe bucataras ... la mancat aripioare . Ma bucur mult. Aseara am venit foarte obosita si nu am mai stat de vorba cu voi. Tarhunul este un condiment foarte aromat cu gust iute dulciu de origine japoneza . De cate ori l-am cautat in cca 5 ani , am intalnit numai odata.E necesar sa tineti aripioarele mult la marinat , sa-si imbibe bine aroma. Va doresc un sfarsit de saptamaina foarte foarte placut sufletelor voastre.

gaby_duceag 1

19.08.2010, 09:04

ANISOARA, eu nu am avut timp), le-am lasat doar doua ore , si au fost GROZAVE. data viitoare le las mai mult.. La multi ani, fiului tau!!!!!!

nadina73 1

19.08.2010, 14:49

Cum de mi-a scapat minunatiile astea?am lipsit putin si sant pierduta in spatiusuper reteta ta sincer nu pot sa dau decat 5 furcu la toate retetele tale sant grozave

anisoara 1

19.08.2010, 15:56

Vai ,Gaby nici nu am observat, ca ai dovedit sa le prepari si sa le maninci deja . Bravo
M-am eliberat asa ca toata ziua am sa fiu pe inet.

anisoara 1

19.08.2010, 17:39

Nadina, cum se primeste asta, tie iti scapa aripioarele din vedere, dar mie comentariul tau iti multumesc

onuta 1

20.08.2010, 00:21

delicios .ma primiti si pe mine , vin si cu furculitele dupa mine.

anisoara 1

20.08.2010, 09:14

Cu draga inima, Onuta

silviutaalbubr 1

20.08.2010, 14:05

eleny2010 1

12.11.2010, 16:10

arata super. kiar vreau si eu o aripioare. n am mai cerut de la altcineva dar astea mi au facut o pofta . bv bv .

elena1988 1

22.03.2011, 18:36

adry88 1

23.05.2011, 11:26

la cat de bn arata vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aripioare crispy