Aluat de foietaj cu osânză (hai)

de diaconta in Dulciuri, 31 Mar 2012 | 22260 vizualizari

COMENTARII (26)

Lau 1

31.03.2012, 23:19

am ajuns prima

Bya Ralu 1

31.03.2012, 23:21

bun

T I M E A 1

31.03.2012, 23:46

tare mult imi place

alldaycooking 1

01.04.2012, 08:16

E destul de laborios, dar rezultatul e de exceptie!

Sidy 1

01.04.2012, 08:23

Doar cine nu a facut niciodata nu stie in cate feluri se poate folosi acest aluat. Ai un pic de lucru cu el dar cand vezi ca aluatul tau se desprinde in mii de foi esti tare multumita. Bravo Dia

aziz 1

01.04.2012, 09:18

de acord cu Sidy!!!! super fain Dia

Mitinita 1

01.04.2012, 09:55

bravo

irena 1

01.04.2012, 10:21

Bravo !

Ina 1

01.04.2012, 10:39


Dia

mirela0911 1

01.04.2012, 10:50

Felicitari Claudia!

Rocsi 1

01.04.2012, 10:54

bravo..o adevarata gospodina!!

VERONICA2607 1

01.04.2012, 10:55

foarte bun

deyutzky 1

01.04.2012, 11:17

bun

MotanLaOale 1

01.04.2012, 11:25

bun bun

angyb 1

01.04.2012, 13:37

Alinutza80 1

01.04.2012, 15:04

diaconta 1

01.04.2012, 15:33

multumesc mult fetelor si Motanelului evident

iry-gabriela 1

01.04.2012, 18:44

direct la favorite

mamaieelena 1

01.04.2012, 19:14

bun,bun

Sim0na 1

01.04.2012, 19:32

Am furat reteta!!

diaconta 1

01.04.2012, 19:39

Sim0na,sa ma strigi cand faci

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:45

bun,bun

ani_beita 1

05.02.2014, 14:33

Buna. Reteta mi se pare super si o voi incerca si eu. Credeti ca se poate congela, rulat cu hartie de copt?

diaconta 1

05.02.2014, 14:58

Ani_beita,sigur ca se poate congela,ca si orice aluat foietaj.
Nu cred ca e nevoie de hartie de copt,poti eventual sa intinzi o foaie de vreo doua degete si sa-l invelesti intr-o folie.Cand il folosesti ,il lasi sa se decongeleze si-l mai intizi cat vrei de subtire.
Spor la treaba

ani_beita 1

06.02.2014, 09:41

Multumesc pentru raspuns si incurajari.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]