Aluat de baza pentru tarte dulci

de T I M E A in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 10162 vizualizari

COMENTARII (28)

T I M E A 1

08.04.2014, 19:58

Soryna igredientele sunt exacte. Eu am pus si 220 si 240 depinde foarte mult de faina folosita, de aceea am pus o marja. Dar crede-ma ca chiar daca pui 220 sau 240 la un aluat de acest gen nu o sa ai probleme. E atat de simplu de facut inca nu ai cu ce sa dai gres. Eu toata viata am facut dupa cum am crezut eu, nu am respectat niciodata o reteta 100% pentru ca vad clar ce mai e nevoie in momentul in care fac ceva. Daca vrei folosesti reteta, daca nu, nu Am dat mai mult decat lux de amanunte tocmai ca sa se inteleaga ce e nevoie Ar trebui sa vezi cum fac bucatarii zic 2 linguri de ulei dar ei toarna efectiv din sticla, clar ca nu sunt exact 2 linguri. Asa ca sa iti fac o parere ca la unele ingrediente pur si simplu vezi tu cat e nevoie. Asa e si la faina la aluaturi

MOKUSKA 1

24.04.2014, 16:24

Favorit 100%, asa fac si eu Timi aluatul ...cu aproximatie . Minunata reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta rustica cu prune si gem de prune